Mapaz AB

Mapaz affärssystem med Fortnox ger en digitaliserad och integrerad produktion och kontorsadministrationslösning för tillverkande företag. Mapaz har en integrationslösning till Fortnox fakturering. Integrationen består dels av synkronisering av fakturaunderlag samt koordinering av kund och leverantörsregister, valutor och språk.

 

Tillsammans hanteras funktionalitet som närvaro och lönehantering, CRM och offert, import av Cad/CAM data, projekthantering, försäljning, beredning med för och efterkalkylering, materialstyrning med nettobehovsberäkning och inköp, lager samt produktion/planering och tillverkning med registrering av ordertider och transportbokning. Kunderna har också möjlighet till kund/leverantörsfaktura som e-faktura kopplat till reskontra och bokföring.

 

Med Mapaz och Fortnox får våra gemensamma kunder en helt digitaliserad lösning för all administrativ hantering på företaget.

Att använda Mapaz AB innebär

  • Vi kopplar ihop systemen genom att skicka fakturaunderlag till Fortnox för att sedan få tillbaks fakturanumret till Mapaz som kopplas ihop med kundordern i Mapaz. Eventuella kreditering sker från Mapaz i båda systemen.

  • Genom tidregistreringssystemet fås närvaro och produktionstider med både övertidskoder och OB-koder definierade för vidare sammanställning av löner i Fortnox.

  • Att i ett gemensamt system underhålla och uppdatera kunder och leverantörer där kontaktinformation kan användas för t.ex. valutahantering och transportbokningar.

  • Vid fakturering hanteras språk samt uppdatering av valutor och kurserna i Mapaz och Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Utifrån gjorda utleveranser skapas fakturaunderlag som skickas till Fortnox. När ett fakturaunderlag skickas uppdateras eller skapas kontaktinformationen, artiklar, leveransätt, leveransvillkor och betalningsvillkor. Kontakter och leverantörer kan även uppdateras kontinuerligt i Fortnox när de skapas eller ändras i Mapaz.

Skärmklipp

Film

Mapaz AB
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring
Fakturering

Pris
3900 kr
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
+46 (0)8 55114201
info@mapaz.com

Support
+46 (0)8 55114201
support@mapaz.com

Kategorier
Arbetsordersystem
Lager
MPS/Produktionssystem
Projekthantering
Schemaplanering
Tidredovisning

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB