Om integrationen

Marknadsledande racketsportsystem med onlinebokning möter enkel bokföring

 

MATCHi.se är Sveriges ledande racketsportsystem - inte bara ett bokningssystem med onlinebetalning utan en heltäckande lösning för tennis-, badminton-, squash-, padel- & bordtennisverksamheter.

 

Vi på MATCHi automatiserar & marknadsför din anläggning samtidigt som vi erbjuder dig och dina anställda ett enkelt verktyg för att hantera er vardag.

 

*För dig som chef: snabb & bra överblick över din verksamhet
*För dig som administratör: ett sömlöst system för att hantera bokningar, ljus, inpassering, kund-/medlemsregister, mejlutskick, fakturering, kurser, etc.
*För spelare: enkelt hitta bana, tid och spelpartner

 

Vi är nyast på marknaden men har snabbt blivit störst i Sverige då vi sparar in tid och pengar samtidigt som vi gör din och dina kunders vardag roligare och enklare. Vi jobbar idag med stora anläggningar som SALK och Malmö Badmintoncenter men även med små sommarklubbar som Älgö TK. Hör av dig till oss om du också vill förenkla och tillgängliggöra racketsporten hos dig!

Att använda MATCHi innebär

  • Se till att automatiseringen av din fakturering som MATCHi innebär också hamnar rätt direkt i bokföringen
  • Se ALL status om en kund direkt i kundbilden i MATCHi (till exempel betalstatus abonnemang, senaste fakturor, obetalda strötimmar m.m. tillsammans med vad de köpt i kassan)
  • Slipp dubbla eller fler register för din kundinformation och förenkla din vardag

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I MATCHi kan du automatiskt få fram bland annat rätt abonnemangs- och medlemsunderlag och tack vare denna koppling så synkroniseras skapade fakturor direkt till Fortnox. Förutom att lägga sig rätt i din kontoplan så följer även kunduppgifter m.m. med så att du slipper hantera flera register. (Om det sker en ändring av kunduppgifter i MATCHi så kommer detta med andra ord att följa med även till Fortnox!) Med MATCHi fakturerar du enkelt: *medlemsavgifter *abonnemang/kontrakt *strötider *kurser *...och annat som rör din racketsportverksamhet (OBS: ni kan även låta era kunder betala själva online!) Precis som med våra övriga integrationer - kassasystem, nyhetsbrevstjänster, etc - så är vårt mål alltid att ni bara ska behöva hantera ett register medan övriga tjänster hålls uppdaterade automatiskt - ändras information i MATCHi ska det slå igenom överallt. En plats för kundinformation, bokningar, abonnemang med mera = en mer avslappnad arbetsdag för dig.

Skärmklipp

MATCHi logo

Läs mer om MATCHi

Koppling till Fortnox

  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox


99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Bokningssystem
  • Medlemsregister
  • Schemaplanering

Betyg

4.3 4 5 (4 röster)