Integrationer

MoreFlo Komplett

Om integrationen

Fortnox-integration Komplett

MoreFlo (tidigare ISUPOS) är ett Sveriges mest populära kassa- och betalsystem. MoreFlo växer med er verksamhet och vår långa erfarenhet av integrationer med olika affärssystem ser till att hela kedjan sitter ihop på ett effektivt sätt.

MoreFlo har utvecklats sedan 2004 och idag har vi tusentals kunder bland mindre och medelstora företag.

MoreFlo erbjuder inte bara en stabil kassa utan också allt som ska finnas runt omkring. Funktioner för hantering av artiklar, lager, kundklubb, fakturering, statistik, servicesystem och mycket mer finns tillgängligt via webben och ger er en komplett kontroll över er försäljning samt en bra affärslösning.

MoreFlo finns både för iOS och Windows. Använd din egen iPad eller dator eller skaffa ett komplett system till en låg kostnad.
Hos oss slipper du långa uppsägningstider och höga totalkostnader. Vi levererar bra system till vettiga priser.

MoreFlo's Fortnox-integration Komplett är en fullständig integration mot affärssystemet Fortnox och inte bara en överföring av kassan dagsrapport.

Att använda MoreFlo Komplett innebär

  • Försäljningen från kassasystemet bokförs automatiskt i Fortnox.
  • Skapa order direkt i kassan som skickas till Fortnox. Plocka upp order och ta betalt för den i kassan.
  • Synkronisera artikel- och kundregister mellan Fortnox och kassasystemet. Hantera lager med lagersaldo, in-/utleverans samt inventering.
  • Använd ISUPOS Servicesystem för hantera service- och arbetsorder

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med Fortnox kopplar samman MoreFlo med Fortnox i realtid och fungerar problemfritt i bakgrunden. Genom att integrera kassasystemet med Fortnox går vi ett steg längre och kopplar ihop allting till en komplett helhet.

Hantera artiklar, lager, kunder, order och fakturor mellan systemen på ett smidigt sätt och slipp i och med detta all form av dubbelarbete. Nyttja kassasystemets enkla sätt att slå in artiklar och för över såväl kontant-, kort som fakturabetalda försäljningar.
Integrationen är helt webbaserad.

Skärmklipp

Film

MoreFlo Komplett logo

Läs mer om MoreFlo Komplett

Koppling till Fortnox
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Offert & Order
Pris
59 SEK
Fortnox

199 per månad

Försäljning
Support
Kategorier
  • Kassasystem
Betyg
4.5 6 5 (6 röster)

Betygsätt