Mycourt

Mycourt är ett modernt webbaserat onlinebokningssystem skräddarsytt för rackethallar som möter alla klubbens behov! Slipp arbeta i flera system då allt kan skötas direkt i Mycourt!

 

Mycourt ger er:
- Minskad administration
- Ökad beläggningsgrad
- Enklare fakturering och uppdaterade medlemsregister

 

Mycourt kan synkronisera medlemsregister och fakturaunderlag med 3:e partssystem vilket ger klubben ETT ställe att hantera dessa uppgifter.

 

Vi stödjer onlinebetalning för bokningar och finns som en web app för att enkelt låta spelare boka banor med några få klick via sin smartphone.

 

Mycourts tränarmodul låter klubbens tränare ange sin tillgänglighet och blir därmed bokningsbara i samma moment som banan bokas.

 

Mycourt kan hantera ANMÄLNINGAR, GRUPPER, GRUPPTRÄNINGAR samt NÄRVARORAPPORTERING för varje träning. Närvarorapporten kan sedan skickas i korrekt format direkt till RF eller kommuner för sökandet av stöd och bidrag.

Att använda Mycourt innebär

  • Ger er ETT system att jobba i. Slipp merarbetet med att uppdatera på flera ställen!

  • Få kontroll på din fakturering då Mycourt automatiskt håller reda på alla uppgifter om kunder, kontrakt, gruppträningar, strötimmar!

  • Ger ett enkelt sätt att fakturera alla aspekter av er verksamhet direkt från Mycourt

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Mycourt har all information om kunduppgifter, bokade kontraktstider, strötimmar, gruppträningar, kurser eller köpta varor. Denna information används för att enkelt skapa fakturaunderlag som tack vare integrationen resulterar i att fakturor skapas automatiskt i Fortnox färdiga att skickas och bokföras! Mycourts medlemsregister uppdateras automatiskt med Fortnox kundregister, ni slipper ändra uppgifter på flera ställen utan sköter allt i Mycourt. Kontraktsfakturor skapas i Mycourt med automatisk hänsyn till eventuella återbetalningar som skall läggas på fakturan. Ställ in i Mycourt vilka återbetalningsregler som gäller och Mycourt sköter resten! Ni kan enkelt skapa fakturor för alla gruppträningar, tack vare att Mycourt håller reda på barn-föräldrar skickas automatiskt fakturorna för minderåriga till målsman istället!

Skärmklipp

Film

Mycourt
Läs mer

Koppling till Fortnox
Fakturering

Pris
Offereras
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
086112520
info@mycourt.se

Support
086112520
support@mycourt.se

Kategorier
Bokningssystem
Medlemsregister
Övriga
Schemaplanering

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av unika erbjudanden, information om vad som är på gång och få tips som förenklar ditt företagande.
© 2017 FORTNOX AB