Ongoing Warehouse

Ongoing Warehouse är Nordens ledande WMS-system inom nischen tredjepartslogistik (3PL). Systemet är webbaserat och används följaktligen av logistikföretag verksamma inom 3PL. Flertalet kopplingar vi har med Fortnox är för företag som outsourcat sitt lager till ett så kallat tredjepartslagerföretag (3PL) som i sin tur använder Ongoing. 

Att använda Ongoing Warehouse innebär

  • Effektiviserar orderflödet och administrationen för företag som vill outsourca sitt lager till en 3PL aktör som använder Ongoing

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I integrationen med Fortnox överförs ordrar skapade i Fortnox löpande till Ongoing tillsammans med kunduppgifter, leverantörs- och artikelinformation. Från Ongoing skickas aktuella lagersaldon tillbaka till Fortnox och det finns även en möjlighet att flagga upp ordrar som hanterade av lagret samt uppdatera levererat antal per orderrad. I de flesta fall hämtas nya, ej fakturerade ordrar till Ongoing allt eftersom de kommer in i Fortnox. De kan antingen komma utifrån från t.ex. en webbshop eller genom att användaren själv skapar ordern i systemet. När order hämtats av Ongoing kan den plockas och packas av personalen på lagret. De kan även komplettera med ytterligare information om ordern som t.ex. vikt, volym och vilket fraktavtal som ska användas innan informationen om ordern skickas vidare till ett TA-system för transportbokning. När ordern är färdig och skickad från lagret rapporteras det levererade antalet tillbaka från Ongoing till Fortnox så att ordern kan bokföras.

Skärmklipp

Film

Ongoing Warehouse
Läs mer

Koppling till Fortnox
Offert & Order

Pris
En engångskostnad för att sätta upp kopplingen till Ongoing
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
031-7093070
contact@ongoingwarehouse.com

Support
031-7093070
contact@ongoingwarehouse.com

Kategorier
Lager

Betyg
(1 röst)

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB