Till alla integrationer

Ongoing Warehouse

Om integrationen

Ongoing Warehouse Management System är ett komplett, webbaserat och flexibelt lagersystem för företag inom tredjepartslogistik. För dig som outsourcat ditt lager till en 3PL aktör som använder Ongoing WMS underlättar och effektiviserar ingerationen ert arbete genom att automatiskt överföra ditt artikelregister och ordrar (eller fakturor) till din 3PLares system. Integrationen är utvecklad av Ongoing Warehouse, och kan sättas upp direkt från Ongoing WMS.

Att använda Ongoing Warehouse innebär

  • Effektiviserar orderflödet och administrationen för företag som vill outsourca sitt lager till en 3PL aktör som använder Ongoing

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I integrationen med Fortnox överförs ordrar (eller fakturor) skapade i Fortnox, eller överförda från en Webshop, kontinuerligt till Ongoing tillsammans med kunduppgifter, leverantörs- och artikelinformation. Från Ongoing återrapporteras ordrar då de är hanterade av lagret samt uppdaterar levererat antal per orderrad. Det finns också möjlighet att skicka aktuella lagersaldon till Fortnox. Man kan välja till att en faktura ska skapas upp i Fortnox på en order då den återrapporteras.

Skärmklipp

Ongoing Warehouse logo

Läs mer om Ongoing Warehouse

Koppling till Fortnox

  • Offert & Order

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

En engångskostnad för att sätta upp kopplingen till Ongoing
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • 3PL
  • Lager

Betyg

3 1 5 (1 röst)

Betygsätt