Om integrationen

Med utgångspunkt i vår långa erfarenhet inom restaurangbranschen har vi utvecklat nästa generations betalningslösning. Ett POS-system som innehåller alla de smarta funktioner som branschen har väntat på. Ett fullt integrerat ERP (Enterprise Resource Planning) och POS-system är avgörande för att öka lönsamheten och tillväxten i din verksamhet. Vi är stolta över att kunna säga att vi är bäst i klassen när det gäller denna sortens integrationer där du kan hanterar olika register, exporter, lönerapporter och bokföringsunderlag. Du har dessutom verktyg för kundutskick och uppföljningar. Allt för att ge dig en smidig hantering av din verksamhet.

OPEN One är tillgängligt oavsett om du använder vår mobila betalningslösning (OPEN Go) eller vårt kompletta POS-system – en helhetslösning som stödjer företagets hela livscykel. Med smarta funktioner som OPEN Table booking, MultiPay och TablePay kan du spara tid och servera flera kunder samtidigt.

Att använda OPEN innebär

  • Ingen mer manuell administration av dagliga rapporter
  • Spara tid genom automatiska överföringar
  • Förenkla uppföljning av bokföringsunderlag och fakturering

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Kopplingen med Fortnox underlättar överföring av rapporter, resultat kunder, fakturor och artiklar från OPENs kassasystem.

Hantera din försäljningsdata på ett ställe och få en helhetsöversikt över verksamheten med en smidig integration med Fortnox. Det ger dig en kontinuerlig uppdatering av kontoschemat direkt till ditt ERP-system, ingen mer manuell administration med dagliga rapporter. Gör faktureringsprocessen mer effektiv och bekväm för de anställda.

Skärmklipp

OPEN logo

Läs mer om OPEN

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

299
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Kassasystem

Betyg

Ej betygsatt ännu