Om integrationen

Nordens ledande betalningslösning

Med utgångspunkt i vår långa erfarenhet inom restaurangbranschen har vi utvecklat nästa generations betalningslösning – OPEN One. Ett POS-system som innehåller alla de smarta funktioner som branschen har väntat på.

OPEN One är tillgängligt oavsett om du använder vår mobila betalningslösning (OPEN Go) eller vårt kompletta POS-system – en helhetslösning som stödjer företagets hela livscykel. Med smarta funktioner som OPEN Table booking, MultiPay och TablePay kan du spara tid och servera flera kunder samtidigt.

Ett fullt integrerat ERP (Enterprise Resource Planning) och POS-system är avgörande för att öka lönsamheten och tillväxten i din verksamhet. Vi är stolta över att kunna säga att vi är bäst i klassen när det gäller denna sortens integrationer där du kan hanterar olika register, exporter, lönerapporter och bokföringsunderlag.

Att använda OPEN innebär

  • Ingen mer manuell administration med dagliga rapporter

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Hantera din försäljningsdata på ett ställe och få en helhetsöversikt över verksamheten med en smidig integration med Fortnox. Det ger dig en kontinuerlig uppdatering av kontoschemat direkt till ditt ERP-system, ingen mer manuell administration med dagliga rapporter.
Gör faktureringsprocessen mer effektiv och bekväm för de anställda.

Skärmklipp

OPEN

Läs mer om OPEN

Koppling till Fortnox
  • Bokföring
Pris
59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

299
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
Support
Kategorier
  • Kassasystem
Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt