Populus Medlem

Populus Medlem är en applikation för administration av föreningar. Populus medlem är ett webbaserat medlemsregister som förutom medlemmar även håller reda på t ex fastigheter, lägenheter, båtplatser, vindskontor, stämmor/årsmöten eller nycklar till bommen samt alla dokument, protokoll, avtal, ritningar etc. Populus Medlem passar de flesta föreningar så som vägförening, samfälligheter, fiberföreningar, bostadsrättsföreningar eller en båtklubb.

 

Populus medlem kan kommunicera med andra system för att t ex utbyta GIS data eller göra personligt anpassade medlemsutskick av e-post. Populus medlem har inga fasta avgifter utan kostnaden är kopplat till antalet lagrade objekt. Det gör att även en liten förening har råd att använda systemet.

Att använda Populus Medlem innebär

  • Integrationen underlättar administrationen av föreningen då det inte krävs uppdateringar i två register.

  • Populus medlem är ett bra system för att hålla reda på allt i en förening som inte är ekonomisk information.

  • När både den ekonomiska informationen och den administrativa informationen finns i molnet blir förening mindre känslig för byte av sekreterare.

  • Populus medlem har koppling till befolkningsregister och kreditupplysningar vilket gör det enkelt att hitta medlemmars nya adresser och telefonnummer eller göra en kreditupplysning eller id-kontroll

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med FortNox gör att information om medlemmar/kunder kan utväxlas mellan systemen. En uppdatering skall endast behöva göras på ett ställe. Det går också att läsa fakturainformation från Populus medlem så att det i dess gränssnitt direkt går att se obetalda fakturor etc.

Från Populus medlem går det också att skapa fakturor för specifika händelser så som depositionsavgift för en nyckel eller installationsavgift för en fiberanslutning, att modifiera vilka kunder som skall avtalsfaktureras mm. Kopplingen gör också att en medlem i en förening kan ges behörighet att se sina egna uppgifter och då också se eventuella obetalda fakturor.

Skärmklipp

Film

Populus Medlem
Läs mer

Koppling till Fortnox
Fakturering

Pris
Från 4 kronor per medlem och år. Lägre pris med större medlemsantal.
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
0768-691528
info@populus.se

Support
0768-691528
info@populus.se

Kategorier
Medlemsregister
Övriga

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB