Om integrationen

Alltid rätt affärssystem

Prosmart är ett affärssystem som går att anpassa helt och hållet efter din verksamhet. Flexibilitet och branschanpassning är viktiga ledord. Prosmart är specialister på verksamhetsanpassade affärssystem för små och medelstora tillverkande företag. Kort sagt är Prosmart ett enda affärssystem som kan modifieras och utökas i oändlighet. Prosmart hjälper dig att få kontroll över order, lager, fakturering, materialplanering, jobbrapportering, inköp, produktionsplanering och mycket mer. Ett system för allt du behöver.

Rätt funktioner från början
Prosmart är unikt på många sätt. Det är ett standardiserat och kraftfullt affärssystem, men också ett skräddarsytt systemstöd. Du som användare av Prosmart ser bara vad du behöver se, då Prosmart alltid utgår från dina unika processer. Resten behöver du inte bry dig om. Om du behöver ny funktionalitet, så är det bara att koppla på nya funktioner. Om det saknas någon funktion, så utvecklar Prosmart den åt dig.

Dina processer är nyckeln
Prosmart har mångårig erfarenhet av tillverkning inom olika branscher och kan därmed snabbt anpassa systemet efter dina unika förutsättningar och behov. Dina processer avgör var du får ut av systemet, inte tvärtom. Genom att Prosmart alltid har koll på dina processer och rutiner kan de snabbt och enkelt bygga rätt funktioner. Systemet är dessutom enkelt att integrera med en mängd olika program och system på marknaden. Fortnox är ett exempel.

Allt för alla
Då Prosmart är ett enda system har Prosmart gjort ett antal färdiga paketeringar beroende på vilka funktioner du behöver, från enkelt och avskalat till heltäckande och automatiserat. Oavsett vilket paket du väljer – Start, Smart eller Sync – är Prosmart alltid rätt affärssystem.
Prosmart hjälper företag inom exempelvis mekanisk verkstad, gjuteri, elmekanik, livsmedel, industriunderhåll, träbearbetning, plasttillverkning och bygg.

Att använda Prosmart innebär

  • Förbättra din effektivitet, Säkra din produktion
  • Snabb driftsättning, Molnbaserat
  • Bransch- och behovsanpassat, Eliminera dubbelregistrering
  • Processtyrt från start till mål, Automatisera vardagen

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Sömlös integration
Integrationen mellan Prosmart och Fortnox gör att du får ett komplett affärssystem utan att behöva byta bokföringsprogram. Med Prosmart hanterar du allt från offert till faktura på ett enkelt sätt. Bokföring och redovisning gör du som vanligt i Fortnox. Dina fakturor skapas och skickas via Prosmart. När de är bokförda skickas fakturorna över till kundreskontran i Fortnox. Kundinbetalningar prickar du av som vanligt. Dessutom är kundregister och kontoplan synkroniserade mellan de olika systemen. Smart, snabbt och smidigt.

Skärmklipp

Prosmart logo

Läs mer om Prosmart

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

499:-
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • MPS/Produktionssystem

Betyg

Ej betygsatt ännu