Prosmart

Prosmart är ett standardsystem som går att anpassa efter er verksamhets unika förutsättningar och behov. Det är just detta som gör Prosmart unikt och konkurrenskraftigt. Våra kunder administrerar mindre då de använder ett affärssystem som är anpassat efter deras verksamhet och inte tvärt om.

 


Prosmart finns i versionerna Basic och Standard.
Basic-versionen är en avskalad variant av Prosmart Standard med stor flexibilitet. Du kan köpa ett enkelt och avskalat system för att täcka just det behov av systemstöd ni har idag. Prosmart Basic går att bygga på med fler moduler till ett komplett affärssystem för tillverkande företag, innehållande order, inköp, produktion, tidsredovisning, för-/efterkalkyler, lagerhantering med pall/plats hantering och mycket, mycket mer.

 


Flexibilitet är ett av våra ledord då vi vet att ett anpassningsbart affärssystem är nyckeln för att ni ska bli nöjda och kunna utnyttja systemet fullt ut.

Att använda Prosmart innebär

  • Skaffa dig ett flexibelt affärssystem för hela verksamheten med ett av marknadens bästa system inom material-/produktionsstyrning och ekonomi.

  • Eliminera felkällor genom ett helt digitalt flöde från offert till bokföring

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att integrera ert Fortnox till Prosmart får ni möjligheten att utnyttja ett komplett och kraftfullt MPS-system utan att behöva byta bokföringsprogram. Allt som sker mellan offert till faktura hanterar du i Prosmart. Men bokföring och redovisning gör du som vanligt i Fortnox. Fakturan skapas och skickas till din kund via Prosmart. När fakturorna bokförts i Prosmart skickas en fil över till Fortnox-kundreskontra. I Fortnox prickar du sedan av kundinbetalningarna som vanligt. Register så som kundregister och kontoplan är synkroniserade mellan Fortnox och Prosmart.

Skärmklipp

Film

Prosmart
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring
Fakturering

Pris
499
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
0380-60 00 60
info@prosmart.se

Support
0380-60 00 60
support@prosmart.se

Kategorier
MPS/Produktionssystem

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB