Till alla integrationer

Real Fastighetssystemet

Om integrationen

Real Fastighetssystemet är ett helt webbaserat system för ekonomisk fastighetsförvaltning. Viss teknisk förvaltning ingår, såsom underhåll och felanmälan. REALs kunder finns inom fastighetsägare, fastighetsförvaltare och ekonomikonsulter. Systemet finns på kontor inom de allra flesta konsultkedjorna, Aspia, Grant Thornton, Ernst & Young, BDO, Baker Tilly med flera. Real har cirka 860 kundföretag och 3000 användare. Hälften har varit kund i 10 år eller mer. I huvudsak förvaltas hyresrätter, kommersiella lokaler och BRF:er men också parkeringsplatser, båtplatser, husvagnsuppställningar, samfälligheter och förråd. Läs mer om Bostadsrättsförvaltning med många smarta funktioner Se mer om Realportalen Testa Gratis

Fastighetsförvaltning är en bransch i snabb förändring. I våra bloggar och poddar ser vi oss nyfiken omkring – på jakt efter vad som är nytt idag och vad som kan bli hett i morgon. Eller så dyker vi ner i något ämne bara för att det är spännande eller har en nära koppling till vårt fastighetssystem.

Välkommen att botanisera fritt bland våra bloggar och poddar. Nya inlägg och avsnitt kommer löpande när andan faller på och när tiden räcker till.

Lyssna på vår podd här

Att använda Real Fastighetssystemet innebär

  • Med en knapptryckning skickas verifikaten från kundreskontran i REAL till Fortnox bokföring.
  • En helintegrerad webbaserad plattform som är enkel att komma åt för olika parter

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integration mellan Real Fastighetssystemet och Fortnox kan du med automatik (en knapptryckning) skicka bokföringsverifikationer. Eftersom Real Fastighetssystem innefattar kundreskontra sker alla betalningsåtgärder i Real. Därefter slussas verifikaten till Fortnox. Tillbaka skickas en bekräftelse i form av ett externt verifikationsnummer som bekräftar en lyckad transaktion.

Skärmklipp

Video

Se film
Real Fastighetssystemet logo

Läs mer om Real Fastighetssystemet

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Pris från 300 kr/månad. Då Real är ett moduluppbyggt system är det ditt behov och dina önskemål som styr priset. Ta kontakt så ger vi dig en offert/prisbild.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Fastighetsadministration

Betyg

4.3 18 5 (18 röster)