REKYL - Orderhantering, tidrapportering och leverantörsfakturascanning

Rekyl är ett lättanvänt och kostnadseffektivt webbaserat verksamhetssystem för alla hantverks- och servicebranscher. Flexibiliteten, branschanpassade moduler och stor möjlighet till kundanpassningar gör Rekyl till ett av marknadens mest effektiva system. Ingen installation av programvara krävs då Rekyl nås var och när som helst, direkt i webbläsaren.Uppdateringar, support, hosting och backup ingår alltid i Rekyl.

I Rekyl är arbetsflödet speciellt optimerat för moment som utförs ofta, t.ex. tidrapportera. Smarta guider och färdiga mallar gör att färre klick och manuella val krävs i Rekyl än i andra system. Uppgifter fylls i automatiskt så långt det är möjligt och förslag ges baserat på tidigare val. Det gör också att Rekyl kräver minimalt med utbildning. Rekyl kan användas på smartphones och surfplattor ute på fältet vilket effektiviserar arbetet ytterligare.

Att använda Rekyl innebär

  • Rekyl skapar ordning i ditt arbete! Rekyl är ett modulbaserat projekthanteringssystem, i grunden framtaget för sanerings- och byggbranschen. Alla branscher som jobbar i projektform kan använda Rekyl tack vare att det är modulärt och anpassningsbart.

  • Fördelar med Rekyl! - Lättanvänt, webbaserat och kostnadseffektivt - För alla hantverks- och servicebranscher - Optimerat för att snabba upp vanliga arbetsmoment - Modulbaserat - stor möjlighet till kundanpassningar - Smarta guider innebär färre klick

  • Rekyl passar alla verksamheter! Alla hantverks- och servicebranscher kan använda Rekyl. Bland användarna finns t.ex. bygg-, sanerings- och entreprenad- företag, fastighetsservice, elektriker och rörmokare.

  • En leverantör du kan lita på! Schotte Systems har funnits sedan 2008 och bygger lättanvända webbaserade verktyg och IT-lösningar som hjälper dig i vardagen. Vi tar helhetsansvar och ser till att allt fungerar för dig. Då faller inget mellan stolarna och alla blir nöjda. För oss är nöjda kunder alltid den bästa reklamen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Rekyl har en komplett integration med Fortnox och synkroniserar bl.a. artikelregister, kundregister, projekt, fakturor, leverantörsfakturor, prislistor, priser och kontakter etc. Alla projekt och ordrar som skapas i Rekyl läggs automatiskt upp i Fortnox så att informationen aldrig behöver matas in mer än en gång.

Rekyl skapar fakturaunderlag, där alla tider och material sammanställs. Fakturaunderlagen exporteras sedan till fakturor i Fortnox. Personalens löneunderlag sammanställs med automatik och efter godkännande av chef skickas dessa vidare in i löneprogrammet.

Skärmklipp

Film

Rekyl
Läs mer

Koppling till Fortnox
Arkivplats
Bokföring
Fakturering
Offert & Order

Pris
Abonnemang som baseras på antal användare
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
0102228830
Niklas.olmestrand@schotte.se

Support
018561280
Support@schotte.se

Kategorier
Analys och Statistik
Arbetsordersystem
Bokningssystem
CRM system
EDI
Elektronisk fakturahantering
Elektronisk Leverantörsfakturahantering
Fastighetsadministration
Lager
Mobil Orderhantering
Projekthantering
Schemaplanering
Tidredovisning
Uthyrning
Utskrifter, Etiketter, Rapporter

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB