Saturnus Advokatsystem

Kopplingen mellan Saturnus Advokatsystem och Fortnox för en automatisk överföring av fakturor som skapats i Saturnus till Fortnox

Att använda Saturnus Advokatsystem innebär

  • tidsbesparing

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När en faktura eller kostnadsräkning bokförs i Saturnus kommer den inom 10 mindre(ni kan själva sätta intervall för överföringen) att finnas som en faktura i Fortnox. Ni avgör själva om fakturorna skall uppdateras direkt till reskontran eller ligga öppen för vidare bearbetning i ej bokförda.
Saturnus är ägare till data, dvs. ingen information läses i dagsläget tillbaka ifrån Fortnox

Kontering I Saturnus finns en försäljningskontomatris och det är den som styr. Här finns alla konton inlagda för arvoden, utlägg, momsfria utlägg, arvode inom EU m.m. Kopplingen bygger på att motsvarande konton finns i Fortnox men det passerar en artikel. Dvs. har vi en rad på fakturan med arvode som konteras i Saturnus på 3301 så skall det i Fortnox finnas en artikel som heter 3301 och som är kopplad mot det kontot.

Fakturanr i Saturnus blir även fakturanummer i Fortnox. Men finns det skäl att ni vill använda Fortnox fakturanummer går det också bra. Utöver fakt.nr skickar vi även med mål.nr och kostnadsräkningsnummer som är sökbara vid inbetalning i Fortnox.
Det är i Saturnus ni underhåller era klienter, de hamnar per automatik i Fortnox och kommer ha samma ID. Detsamma gäller ärenden och medarbetare (som heter projekt och kostnadsställe i Fortnox). Observera att ärende och medarbetare inte är tvingande och dessa kan exkluderas i kopplingen.

Startar ni med ett tomt Fortnox är det bara att köra igång kopplingen. Men har ni använt Fortnox innan och då lagt upp exempelvis klienter med annat ID än i Saturnus så behöver vi ta hand om det först. Är det utlägg med på fakturan och ni har aktiv överföring av medarbetare så kommer utlägg inte att få kontering på kostnadsställe i Fortnox, det är bara medarbetare på arvoden.
Detta kan korrigeras kundunikt om så önskas. Kopplingen kan hantera flera bolag men då krävs inledande analys för att säkerställa att det blir korrekt med överföring av grundregister och hur konteringar skall ske.

Skärmklipp

Film

Saturnus Advokatsystem
Läs mer

Koppling till Fortnox

Pris
Kontakta oss för pris
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
08-641 87 70
info@saturnusadvokatsystem.se

Support
08-641 87 70
support@saturnusadvokatsystem.se

Kategorier
Faktura / påminnelse / inkasso
Juridik

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB