C4media | Sharespine

C4media

C4media har funnits sedan 2005 och hjälper dig som har ett litet eller stort företag att lyckas på internet. Tillsammans med dig som kund skapar vi både en professionell layout och ett användarvänligt system för dig att administrera din webbsida på internet. Främst jobbar vi med e-handel/webbshop, systemutveckling, grafik, hemsidor och andra typer av administrativa system.

 

Sharespine

Sharespine har i över 10 år varit ledande specialister på systemintegrationer för e-handelsverksamheter. Tillsammans med våra partners utvecklar och underhåller vi integrationer för totalt 126 olika systemkombinationer. Väljer du Sharespine som integrationsleverantör kan du vara säker på att du får en pålitlig partner och en support med kompetens och erfarenhet nog att hantera de mest komplicerade situationer.

Att använda C4media | Sharespine innebär

  • Stor tidsbesparing, slipp manuell hantering av dina ordrar som kommer vi webbshopen

  • Synkat lagersaldo

  • Synkat artikelregister

  • Synkat kundregister

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Beskrivning av kopplingen Vi vet att nyckeln till en effektiv och väl fungerande e-handelsverksamhet är att automatisera och minimera det administrativa arbetet. Genom att använda Sharespine Cloud för att koppla ihop C4media Internetbutik med Fortnox, så kan du på ett enkelt och smart sätt synkronisera information för att skapa ett effektivt flöde och därmed spara manuell arbetstid. Vår integration mellan C4media och Fortnox synkroniserar automatiskt order, kunder, produkter, lagersaldo och priser mellan systemen. Integrationen driftas hos Sharespine så ni behöver varken tänka på underhåll eller backup. Kopplingen har även så kallat multishopstöd för att ansluta flera olika butiker och butiksfronter mot samma Fortnox integration. Innan vi sätter upp integrationen gör vi tillsammans med er en enkel behovsanalys och ser till att alla flöden och funktioner konfigureras enligt era önskemål. Slutligen utför vi tester som säkerställer en trygg övergång till ett fullt automatiserat flöde. Läs mer om kopplingen

Skärmklipp

Film

C4media | Sharespine
Läs mer

Koppling till Fortnox
Bokföring
Fakturering
Offert & Order

Pris
Från 195 kr/mån
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

sales@sharespine.com

Support
031-704 38 00
helpdesk@sharespine.com

Kategorier
E-handel

Betyg
(3 röster)

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB