Integrationer

Shopify Integration

Om integrationen

Shopify integration till Fortnox

Certifierad helhetslösning som kopplar ihop din Shopify-butik med Fortnox. Med våra integrationer så ökar du försäljningen samt minskar ditt manuella arbete.

Om Shopify
Shopify är en ledande webbaserad flerkanalsplattform, som är avsedd för små och medelstora företag. Företagarna kan använda programvaran för att utforma, skapa och hantera sina butiker över flera försäljningskanaler. Detta inkluderar även webb, mobil, sociala medier, marknadsplatser, fysiska butiker och pop-up butiker.
Shopify har idag över 500,000 företag i cirka 150 länder och är betrodda av märken så som Tesla Motors, Budweiser, Red Bull, LA Lakers, New York Stock Exchange, GoldieBlox, och många fler.
Shopify lämpar sig för små och medelstora kunder och dig som har begränsad teknisk bakgrund eller tidigare erfarenhet av e-handel.
Beställ här

● Synkat artikelregister
● Synkat lagersaldo
● Synkade priser
● Synkat kundregister
● Automatiska överföring av webborder
● Automatiska skapade faktura och bokföring av webborder
● Matchning av betalsätt
● Koppling av artiklar mot rätt bokföringskonto
● Automationer genom orderstatus
● Stöd för olika valuta
● Stöd för leverans- och fakturaadress
● Stöd för olika momssatser
● Stöd för EU-försäljning
● Stöd för flera olika webbutiker i samma Fortnox Konto
● Stöd för att olika säljkanaler redovisas i olika resultatenheter
● Möjlighet för försäljning på olika marknadsplatser

Shopify + Sharespine + Fortnox = Enkelt och effektivt
Med Sharespine´s Integration mellan Shopify & Fortnox hjälper vi e-handlaren att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller helt eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och automatisk bokföring, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Tekniskt produktblad pdf Shopify - Fortnox

Att använda Shopify Integration innebär

  • Ger stor tidsbesparing och sparar dig på manuellt arbete
  • Automatisk hantering av dina ordrar som kommer från Shopify
  • Synkar dina lagersaldo i Fortnox och i webbutiken
  • Synkar dina artikelregister i Fortnox och i webbutiken

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Att använda Sharespine | Shopify
Vi vet att nyckeln till en effektiv och väl fungerande e-handelsverksamhet är att automatisera och minimera det administrativa arbetet. Genom att använda Sharespine Cloud för att koppla ihop Shopify Internetbutik med Fortnox, så kan du på ett enkelt och smart sätt synkronisera information för att skapa ett effektivt flöde och därmed spara manuell arbetstid. Vår integration mellan Shopify och Fortnox synkroniserar automatiskt order, kunder, produkter, lagersaldo och priser mellan systemen.


Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av Produkter, Order, Kunddata, Lager och Online-betalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vår helhetslösning inkluderar även tjänsten Sharespine Pay som kan användas av alla e-handlare som tar betalt via Klarna, Dibs. Paypal eller Stripe som gör det möjligt att matcha betalningsunderlag mot rätt konton i Fortnox – automatiskt. Det går även att hämta ut bokföringsrapporter på alla transaktioner vilket gör det enklare att leva upp till myndigheternas krav på god dokumentation och därmed spara in på redovisningskostnader.

I tillägg så ingår Sharespine Marketplace Integration, ett integrationsverktyg sälja dina produkter på marknadsplatser som CDON, Afound, Fyndiq, Tradera mfl.

Läs mer om Sharespine https://www.sharespine.com/


Skärmklipp

Shopify Integration logo

Läs mer om Shopify Integration

Koppling till Fortnox

  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Se priser och paket på hemsidan
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel

Betyg

4.3 3 5 (3 röster)

Betygsätt