Integrationer

Sitoo by Sharespine

Om integrationen

Koppla Sitoo kassasystem till Fortnox.

Integrationen till Sitoo skapar nya möjligheter för ett agilt arbetssätt som gör det enklare att anpassa sig till en föränderlig handel. Samarbetet innebär exempelvis att det blir smidigare att hantera fler artiklar och ordrar – vilket gör det enklare att skala upp sin verksamhet och ta steget till fysisk butik – utan att tappa fart och lägga tid på manuellt arbete.
I och med integrationen till Sitoo kan e-handlare synka: produktdata, prislistor och lagersaldo mellan webbutik, marknadsplats och Fortnox. Integrationen till Sitoo och deras butikskassa är sömlös och kanaloberoende oavsett om ni har en eller 100 butiker.

Om Sharespine AB

Kalla oss experter eller teknikälskande integrationsnördar. Vi är ett gäng djupt kunniga tekniker med gedigen erfarenhet som snöat in på att koppla ihop olika system så att de pratar samma språk. Oss vänder du dig till när du vill automatisera tidsödande processer och synka din digitala eller fysiska butik med affärssystem och marknadsplatser.

Att använda Sitoo by Sharespine innebär

  • Sharespine hjälper er att automatisera er verksamhet genom att knyta ihop olika delar av er handel till Fortnox.
  • Genom att koppla ihop din webbutik, dina betalväxlar, marknadsplatser och butikskassa med Fortnox får ni stora besparing både när det gäller tid och pengar.
  • Integrationen för Sitoo & Fortnox kommer från en av Sveriges ledande leverantör av integrationer för e-handel.
  • Sharespines plattform är beprövad, skalbar och standardiserad. Vår personal av djupt kunniga tekniker har sedan 2003 hjälpt tusentals e-handlare att skala upp sin verksamhet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integrationen till Sitoo kan e-handlare bla. synka: produktdata, prislistor och lagersaldo mellan butikskassor, webbutik, marknadsplatser och Fortnox. Integrationen till Sitoo och deras butikskassa är sömlös och kanaloberoende oavsett om ni har en eller 100 butiker.

Samarbetet med Sitoo positionerar Sharespine i gränslandet mellan fysisk och digital handel. Integrationen innebär att 40 olika connectorer i Sharespines ekosystem (e-handelssystem, affärssystem och marknadsplatser) kan kopplas ihop till Sitoo – vilket medför bra synergieffekter och ökade möjligheter för mer “handling” i butik

Sharespines Sitoo integrationen är en del av våra paketerbjudande för Fortnox där även andra integrationer kan ingå som te.x koppling mellan Fortnox och WooCommerce, Shopify eller Magento, för att nämna några av de 40 SaaS-lösningar som är en del av Sharespines ekosystem. 

Läs mer om Sharespine https://www.sharespine.com/

Skärmklipp

Sitoo by Sharespine logo

Läs mer om Sitoo by Sharespine

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Offert
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel
  • Kassasystem
  • Övriga

Betyg

Ej betygsatt ännu

Betygsätt