Om integrationen

Swesum är en pigg, trygg och lokal affärspartner som levererar effektiva lösningar inom kredithantering.

Låt oss göra det som vi är bra på och frigör samtidigt tid för din kärnverksamhet! Swesum erbjuder tjänster inom faktura- och reskontrahantering och vi är redo att möta just dina förväntningar. Vi är entreprenörer vilket gör att vi har full förståelse för våra kunders förutsättningar och innebörden av att driva företag.

Oavsett om ditt företag behöver frigöra kapital för att växa eller är ni ute efter en administrativ partner som ger er möjlighet att fokusera på er business, vi finns här för dig!

Genom vår integration mot Fortnox kan vi erbjuda ett automatiserat flöde för dig som kund. Du skapar själv fakturorna och därefter kan Swesum hämta dina registrerade fakturor direkt från Fortnox.

Att använda Swesum innebär

  • Snabba och lokala lösningar
  • Frigör tid för din kärnverksamhet

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När du väljer att lägga till Swesum som en integration i Fortnox skapas en API nyckel. Denna nyckel behöver Swesum för att kunna aktivera integrationen.

Efter att integrationen har aktiverats väljer du själv vilka fakturor som ska importeras till Swesum. Vi hanterar därefter fakturorna utifrån avtalad tjänst. Hör av dig så berättar vi mer!

Skärmklipp

Swesum logo

Läs mer om Swesum

Koppling till Fortnox

  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Kontakta oss för pris
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej betygsatt ännu