Om integrationen

Den enkla lösningen för att tidredovisa och hålla ordning på timmar och artiklar i era projekt. Tidrapportera med Timekeeper så har ni även underlag för närvaro, frånvaro, flex, OB,övertid, utlägg, mil, traktamenten etc.

 

Få en snabb överblick på nedlagda timmar i projekten och detaljerade fakturaunderlag. Följ upp debiterbar tid per datum, användare, projekt och kunder. Timekeeper är en molntjänst som fungerar webbaserat och finns som app till iOS och Android. Lägg tiden på rätt saker och låt Timekeeper skapa faktura- och löneunderlag till program ni redan använder!

 

- Registrera arbetstid, artiklar, utlägg och avvikelser, per projekt eller internt.
- Stämpla in/ut eller rapportera manuellt efter dag, vecka eller månad.
- Stöd för att skicka in veckor med attestering av arbetsledare per projekt
- Personliga summeringar och saldon för varje vecka och månad
- Tydlig överblick på projekten och snygga rapporter
- Exportera löneunderlag till bl.a Visma Lön och Fortnox

 

Perfekt för hantverkare, byggföretag och konsulter

Att använda Timekeeper innebär

  • Underlätta för personalens tidredovisning, få bättre kontroll på projekten och spara tid på fakturering och lönehantering.
  • Tidrapportera all typ av tid, artiklar och övriga privata ersättningar. Rapportera både debiterbar tid på projekt och avvikelser (frånvaro, övertid, sjuk osv) för lön.
  • Arbetstidsschema och helgdagar. Hantera både timavlönad personal med obestämd arbetstid och månadsavlönade på heltid. Med arbetstidsschema rapporteras ingen tid på fel dag.
  • Smarta funktioner som hjälper dig med lönerna. Bl.a kan OB-tillägg och flexsaldo beräknas automatiskt efter era önskemål.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Koppla samman Timekeeper med Fortnox genom att lägga in API-koden från Fortnox under företagsinställningar i Timekeeper. Därefter aktiveras ett antal funktioner:

- Import/synkning av artiklar

Artiklar från Fortnox kan hämtas och matchas mot artikelnummer i Timekeeper, befintliga uppdateras och nya artiklar läggs till.

- Import/synkning av kunder

Kunder från Fortnox kan hämtas och matchas mot kundnummer i Timekeeper, befintliga uppdateras och nya kunder läggs till.

- Skapa fakturor till Fortnox från rapportmodulen.

En summering av tid och artiklar för angiven period och projekt kan öppnas med knappen "skapa faktura". Denna sammanställning kan du manuellt justera för att sedan överföra till färdig faktura med en knapptryckning.

Skärmklipp

Timekeeper logo

Läs mer om Timekeeper

Koppling till Fortnox

  • Fakturering

Pris

59 SEK
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

69 kr / mån
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Mobil Orderhantering
  • Projekthantering
  • Tidredovisning

Betyg

5 1 5 (1 röst)

Betygsätt