Om integrationen

TimeZynk Pro är ett flexibelt molnbaserat schemasystem för företag. Du får schemaläggning, tidrapportering, löne- och fakturaunderlag samlat i ett program. Lägg in alla dina löne- och kundavtal så skapar TimeZynk Pro automatiskt korrekta löne- och fakturaunderlag utifrån de anställdas attesterade tidrapporter.

 

Programmet är till för både chefer och personal. Chefen får överblick över verksamhetens beläggning och minskar administrationen kring tidrapporter, lön och fakturering. Personalen ser sina schema, tidrapporterar, lägger in tillgänglighet och svarar på förfrågningar direkt i mobilen. TimeZynk används i många olika branscher, såsom bemanning, event, städ, sjukvård, hotell, restaurang, HVB-hem, med flera.

Att använda TimeZynk Pro innebär

  • Ingen manuell hantering. Spar tid med automatiska processer och elektroniska underlag som går att överföra direkt till Fortnox.
  • Stöd för kollektivavtal. Systemet filtrerar tidrapporterna så att du och personalen inte behöver hålla reda på övertid, flextid mm.
  • Gratis inloggning till din ekonomibyrå. Med en egen inloggning kan byrån hämta alla underlag de behöver direkt.
  • Smarta tillval. Lägg till material, resor och traktamente på tidrapporten och e-posta bekräftelser på bokade arbetspass och tidrapporter till kunden - direkt ifrån systemet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

TimeZynk använder arbetade timmar som underlag för löner och fakturering. Attesterade tidrapporter matchas automatiskt mot dina inlagda kund-, löne- och kollektivavtal.

När löne- och fakturaunderlagen är klara i TimeZynk för du över dem till Fortnox med en knapptryckning. I Fortnox plockar du upp informationen och skapar dina fakturor och löner som vanligt.

Skärmklipp

Video

Se film
TimeZynk Pro logo

Läs mer om TimeZynk Pro

Koppling till Fortnox

  • Fakturering

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Från 495 kr plus 75 kr per användare per månad.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Schemaplanering
  • Tidredovisning

Betyg

3.7 3 5 (3 röster)