Tromb Visma Integration

Trombs Vismaintegration ansvarar för att hämta ordrar från en Fortnoxinstans och föra över informationen till Visma Administration för vidare behandling, leverans och fakturering, till exempel för att förbinda en webshop kopplad till Fortnox hela vägen till ett Vismasystem, eller för att hantera en sammanslagning av två organisationer som under en övergångsperiod har olika system av historiska skäl. Artikelregister, kundregister och lagersaldo uppdateras fortlöpande i Fortnox från informationen i Visma för att hela tiden kunna visa korrekt information i en webshop eller för en orderläggare i Fortnoxmiljön.

 

Integrationen är utvecklad med generella principer i åtanke. Om ni har andra integrationsscenarios, till exempel att låta informationen flöda i andra riktningen är ni välkomna att kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med just era behov!

Att använda Tromb Visma Integration innebär

  • ingen manuell synkronisering mellan parallella affärssystem nödvändig

  • alla order kan hanteras i ett enda system oavsett var de skapas

  • lagersaldo, priser, artiklar och kunder hanteras på ett ställe men ändringar propageras automatiskt

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med regelbundna intervall - konfigurerbart - kontrollerar integratorn om nya ordrar inkommit i Fortnox, och om så är fallet förs ordern över till Visma. Både källordern och målordern förses med korsreferenser för spårbarhet. När ordern är överförd makuleras den i källsystemet. Artikelregister, lagersaldo, priser samt kundregister har sin källa i Visma och speglas över till Fortnox regelbundet. Integratorn kan konfigureras så att olika mappningar hanterar eventuella skillnader i systemen som till exempel namn på prislistor, kontonummer och så vidare. Integratorn körs som en service och använder Vismas SDK som kopplar upp sig mot Vismas databas via filsystemet.

Skärmklipp

Film

Tromb Visma Integration
Läs mer

Koppling till Fortnox
Offert & Order

Pris
Enligt överenskommelse
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
070-650 68 80
hello@tromb.com

Support

fortnoxintegrator@tromb.com

Kategorier
E-handel
Elektronisk fakturahantering
Faktura / påminnelse / inkasso
Lager

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB