Till alla integrationer

Tromb Visma Integration

Om integrationen

Trombs Vismaintegration ansvarar för att hämta ordrar från en Fortnoxinstans och föra över informationen till Visma Administration för vidare behandling, leverans och fakturering, till exempel för att förbinda en webshop kopplad till Fortnox hela vägen till ett Vismasystem, eller för att hantera en sammanslagning av två organisationer som under en övergångsperiod har olika system av historiska skäl. Artikelregister, kundregister och lagersaldo uppdateras fortlöpande i Fortnox från informationen i Visma för att hela tiden kunna visa korrekt information i en webshop eller för en orderläggare i Fortnoxmiljön.

 

Integrationen är utvecklad med generella principer i åtanke. Om ni har andra integrationsscenarios, till exempel att låta informationen flöda i andra riktningen är ni välkomna att kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med just era behov!

Att använda Tromb Visma Integration innebär

  • ingen manuell synkronisering mellan parallella affärssystem nödvändig
  • alla order kan hanteras i ett enda system oavsett var de skapas
  • lagersaldo, priser, artiklar och kunder hanteras på ett ställe men ändringar propageras automatiskt

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med regelbundna intervall - konfigurerbart - kontrollerar integratorn om nya ordrar inkommit i Fortnox, och om så är fallet förs ordern över till Visma. Både källordern och målordern förses med korsreferenser för spårbarhet. När ordern är överförd makuleras den i källsystemet. Artikelregister, lagersaldo, priser samt kundregister har sin källa i Visma och speglas över till Fortnox regelbundet. Integratorn kan konfigureras så att olika mappningar hanterar eventuella skillnader i systemen som till exempel namn på prislistor, kontonummer och så vidare. Integratorn körs som en service och använder Vismas SDK som kopplar upp sig mot Vismas databas via filsystemet.

Skärmklipp

Tromb Visma Integration logo

Läs mer om Tromb Visma Integration

Koppling till Fortnox

  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Enligt överenskommelse
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel
  • Elektronisk fakturahantering
  • Faktura / påminnelse / inkasso
  • Lager

Betyg

Ej betygsatt ännu