Till alla integrationer

VIP Total Medlem

Om integrationen

VIP Total Medlem är ett webbaserat medlemssystem för administration och kommunikation i ideella organisationer. Systemet består av ett antal funktioner för att effektivisera och skapa tillväxt för er organisation. Funktionerna har hög grad av automatisering för att minimera manuell hantering. Synkronisering med Fortnox är en integrerad del.

 

Integration med hemsida, Facebook, e-postlistor, fakturering, betalning, autogiro, CRM och collaboration/e-mail ger er organisation en helhetslösning. Formulär på Facebook och hemsida går via personmatchning till medlemsregister. Fakturor skickas endera via egen utskrift, via e-post eller via en automatisk avisering där man slipper all manuell hantering. Medlemmarna kan logga in med sitt medlemskap och själv välja "gröna utskick" för de utskick som medlemmen önskar få som e-post i stället för brev. Utskick och SMS synkroniseras med Fortnox.

 

Er organisation betalar bara för de moduler ni önskar använda och det antal adresser ni har.

Att använda VIP Total Medlem innebär

  • Komplett lösning för ideella organisationer som behöver mer funktioner och rationellare hantering av stora volymer av medlemmar och aktiviteter.
  • När alla kunder och medlemmar självklart ska få en egen kundinloggning och kundprofil på Facebook.
  • När en dubblering av kunder och medlemmar inte ska bli en plåga för personalen.
  • När man vill kommunicera automatiskt med sina kunder och medlemmar både på Facebook hemsida.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen är automatisk och dubbelriktad. När användaren hämtar upp viss del av information i VIP, så hämtas även färska delar av dessa data från Fortnox. När användaren sparar information i VIP, så synkroniseras dessa ändrade delar tillbaka till Fortnox. Om det blir konflikt när dessa data ska synkroniseras så hanteras denna konflikt av gränssnittet i VIP. Synkroniseringarna loggas i VIP för ev. senare behov att kontrollera vad som synkroniserats.

Skärmklipp

VIP Total Medlem logo

Läs mer om VIP Total Medlem

Koppling till Fortnox

  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

0,10 per adress per modul per månad
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Medlemsregister

Betyg

Ej betygsatt ännu