webCRM

webCRMs integration till Fortnox effektiviserar din säljprocess genom att du kan lägga offert direkt i webCRM, med rätt artikelnummer och pris, och enkelt konvertera till order som då synkroniseras automatiskt till Fortnox. Du får även en bättre överblick i säljteamet då du kan se faktureringshistoriken i webCRM. Du undviker onödig inmatning på ekonomiavdelningen, integrationen med webCRM innebär nämligen att kund- och orderinformationen är synkroniserad med ekonomisystemet.

Att använda webCRM innebär

  • Du undviker dubbelarbete eftersom kunder och order som registreras i webCRM synkroniseras till Fortnox.

  • Du säkerställer att dina offerter i webCRM alltid innehåller uppdaterad artikelinformation och rätt priser.

  • Du får möjlighet att se den kompletta faktureringshistoriken i webCRM på varje kund, och du kan enkelt ta ut samlad statistik för analys.

  • Ger dig tryggheten att ditt kundregister alltid är uppdaterat, både i webCRM och Fortnox, och inga uppgifter riskerar att gå förlorade.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen innefattar att kundregister synkroniseras båda riktningar. Artikelregister synkroniseras löpande automatiskt från Fortnox till webCRM, så att man kan skapa order/offerter i webCRM med samtliga artiklar från Fortnox, och med uppdaterade priser. Fakturor som görs i Fortnox synkroniseras till webCRM, och det går att inhämta all historisk fakturering från Fortnox, om så önskas, vid uppstart. Från webCRM så synkroniseras ny order till Fortnox som en ny faktura. Därefter kan ni skicka ut fakturan för betalning från Fortnox.

Skärmklipp

Film

webCRM
Läs mer

Koppling till Fortnox
Fakturering

Pris
från 315 sek. per månad
59 kr/mån tillkommer, för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning
08-572 365 40
info.se@webcrm.com

Support
08-572 365 40
support.se@webcrm.com

Kategorier
CRM system

Betyg

Ej ännu betygsatt

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB