Om integrationen

Hos Wikinggruppen får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och enkel administration till ett fantastiskt pris.

Wikinggruppen är med ca 1 200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare, har försäljning till konsument eller B2B, försäljning till andra länder etc så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Unik och professionell responsiv design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise. Vi arbetar helt enkelt med designen tills ni är helt nöjda med butikens utseende. I WGR Start väljer du bland ett antal designmallar som även dom är helt responsiva. Den responsiva designen gör att din butik alltid visas bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller vanlig dator som ansluter.

Att använda Wikinggruppen innebär

  • Enkelt att komma igång - vi hjälper dig med allt som behövs
  • Integrationen kan specialanpassas till just era behov
  • Möjlighet till automatisk synk av lagersaldo och priser
  • Möjlighet att använda samma Fortnox-konto till flera butiker

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Order och kunduppgifter förs över från webbutiken till Fortnox med ett klick - alternativt helt automatiskt när ordern skapas i butiken. En beställning i webbutiken kan skickas till Fortnox som offert, order eller faktura. Utvalda betalningsleverantörer kan markera fakturorna som betalda genom en gemensam referens från webbutiken. Fakturan kan även automatiskt bokföras via vår koppling. Har du redan en artikellista i butiken eller hos Fortnox? Vår koppling kan skicka artikeldata från ena till det andra systemet med ett knappklick. Vi kan även starta en automatisk synkronisering som hämtar exempelvis lagersaldo och pris från Fortnox och uppdaterar butiken med jämna intervall.

Skärmklipp

Wikinggruppen logo

Läs mer om Wikinggruppen

Koppling till Fortnox

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

2795 kr för installation och 60 kr per månad
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • E-handel

Betyg

4.1 9 5 (9 röster)