Om integrationen

WinServ från Asolvi är ett Service management systemet för dig som verkar inom säkerhetsbranschen.

WinServ är en komplett familj av programvara för Service Management avsedd för företag med extern och intern service. Systemet är utvecklat i samarbete med flertalet företagsledare, serviceansvariga och branschorganisationer. Med WinServ kan ni erhålla ett professionellt IT-stöd för dokumentation och flöden av information samt styrning av serviceprocessen.

Asolvi är den ledande leverantören av Service management-mjukvaror för små och medelstora företag inom fält service i Europa. Med nästan 100 års erfarenhet av att utveckla lösningar för ett brett spektrum av fältservice, är Asolvi leverantör av valmöjligheter för företag som söker större flexibilitet, skalbarhet och lönsamhet.

Asolvi erbjuder tre kraftfulla och intelligenta end-to-end service managementlösningar - Evatic, Tesseract och WinServ - för företag som har fältservice. Våra system används i 30 länder av 800 kunder, hanterar tiotusentals tekniker, miljoner av avtal och tiotals miljoner Serviceuppdrag.

Samtliga lösningar är kapabla att eliminera fel och fördröjningar associerat till manuella processer och får alla i er organisation att arbeta snabbare, smartare och bättre.

Vårt uppdrag är att fortsätta skapa och utveckla ny funktionalitet och nya lösningar för service management marknaden, detta genom samarbete och nära relationer med våra kunder. Genom att förstå de små och medelstora företagens frågor, behov och preferenser är vi i topposition för att leverera de robusta och intelligenta lösningarna som vår allt mer serviceorienterade ekonomi kräver.

Asolvi har kontor i Sverige, Storbritannien, Norge, Tyskland, Frankrike och Holland

Att använda WINSERV innebär

  • Koppla ihop WinServ med Fortnox för att synkronisera kunder, artiklar och order mellan WinServ och Fortnox.
  • Du kan också använda Fortnox-systemet som "master", och då synkronisera kunder och artiklar mellan Fortnox och WinServ.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mot Fortnox möjliggör automatisk överföring av kunder, artiklar och order mellan WinServ och Fortnox, alternativt av kunder och artiklar mellan Fortnox och WinServ.

Skärmklipp

Video

Se film
WINSERV logo

Läs mer om WINSERV

Koppling till Fortnox

  • Offert & Order

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

-
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Arbetsordersystem

Betyg

5 1 5 (1 röst)