Till alla integrationer

Younium B2B Subscription Management

Om integrationen

Younium – B2B Subscription Management made easy. Ha full kontroll på kundabonnemang från första affär och vidare genom hela livscykeln med upsells, prisändringar, avtalsändringar och förlängningar. Younium är en komplett plattform för abonnemangshantering, abonnemangsfakturering samt abonnemangsprodukter och prissättning. Lär dig hur du effektivt och enkelt hanterar era abonnemang vilket sparar tid, ökar de återkommande intäkterna och ökar kundkvaliteten. Det bästa av 2 världar: Younium är framtaget för dig som har abonnemangsavtal som innehåller enkla eller komplexa produktstrukturer, prissättningar och avtalslängder. I Younium är det enkelt att göra förändringar av abonnemangen (upsell, downsell) och systemet kommer leverera rätt fakturerings- eller krediteringsunderlag automatiskt. Tillsammans ger Younium och Fortnox ett oslagbart värde för en abonnemangs-intensiv verksamhet.

Att använda Younium B2B Subscription Management innebär

  • All abonnemangsdata på ett ställe säkerställer kontroll, minskar manuellt arbete och risken för fel. Få stöd för att hantera multipla prissättningar så som engångsavgifter, återkommande avgifter, prisstegar, volymrabatter och förbrukningsbaserade avgifter för flera bolag och flera valutor.
  • Med strukturerad abonnemangs-data görs återkommande fakturering med en knapptryckning. Automatisera återkommande fakturering med blandade faktureringsperioder.
  • Journaler för fakturering, betalningar och intäktsredovisning för enkel konsolidering, detaljerad transaktionsinformation, regelstyrd intäktsredovisning, bokföringsperioder och segmenterade journaler.
  • Komplettera traditionell rapportering med abonnemangsspecifika nyckeltal som MRR, ARR, CMRR, Churn och Net Retention som du behöver för att beskriva och styra verksamheten. Förutom färdiga rapporter och dashboards kan du enkelt skapa egna.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med Fortnox kopplar samman Younium och Fortnox i realtid och fungerar i bakgrunden. Genom integrationen så kopplas en sömlös abonnemangshantering ihop med redovisningen i Fortnox vilket tar bort manuella steg. I Younium ställer varje kund in vilket data som skall hanteras och synkroniseras mellan lösningarna. Hantera kunder, valutor, kontoplaner, betalningsvillkor, artiklar, order och samtidigt förse Fortnox med journaler och fakturor.

Skärmklipp

Video

Se film
Younium B2B Subscription Management logo

Läs mer om Younium B2B Subscription Management

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Baseras på antalet legala enheter, funktion samt abonnemangsvolym
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Budget/Prognos
  • Faktura / påminnelse / inkasso

Betyg

Ej betygsatt ännu