Till alla integrationer

Zynatic Medlemsregister

Om integrationen

Med Zynatic medlemsregister har styrelsen alltid tillgång till ett uppdaterat medlemsregister, det behövs inga kopieringar av data mellan styrelsens olika datorer.

Hantera föreningens medlemsregister från valfri dator var som helst i världen så länge du har tillgång till Internet. Du loggar in från vilken dator som helst. Överföringen är krypterad med https så informationen inte ska hamna i fel händer.

Har du full koll på att alla medlemmar betalar sin medlemsavgift i tid? I Zynatic Medlemsregister finns en inloggningsfunktion som kan användas till klubbens medlemssidor även om medlemmarna inte får se något i medlemsregistret. Vid inloggning får medlemmar som inte betalat sin medlemsavgift en påminnelse med hur mycket de är skyldiga klubben.

Med Zynatic Medlemsregister har du möjlighet att ha ett uppdaterat register i mobilen för att smidigt kunna ring, skicka sms eller e-post till medlemmarna.

Att använda Zynatic Medlemsregister innebär

  • Betalningen av medlemsavgifter behöver bara registreras i Zynatic Medlemsregister, betalningen blir automatiskt bokförd i Fortnox.
  • Bokföringen av medlemsavgifter blir korrekta eftersom konteringar av betalningarna sker automatiskt vid registreringen i Zynatic Medlemsregister.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med Fortnox bokföring i Zynatic Medlemsregiater gör att alla registreringar av betalningar i medlemsregistret automatiskt blir konterade på rätt sätt i bokföringen. De betalningar som kan registeras i Zynatic Medlemsregister är medlemsavgifter, avgift för sammankomst, grupp/kursavgifter samt redovisningar av kassan från sammankomster. Integrationen sparar mycket tid för administrationen av medlemmarna eftersom det räcker med att registrera betalningarna en gång i medlemsregistret. Eftersom bokföringen av medlemsavgifterna sker automatiskt minskar risken att det blir fel i bokföringen, alla betalningar som registreras i medlemsregistret blir korrekt konterade i bokföringen.

Skärmklipp

Zynatic Medlemsregister logo

Läs mer om Zynatic Medlemsregister

Koppling till Fortnox

  • Bokföring

Pris

59 SEK
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).
Fortnox

Från 66:- plus moms per månad beroende på valda moduler i Zynatic Medlemsregister samt antalet medlemmar.
99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Försäljning

Support

Kategorier

  • Medlemsregister

Betyg

5 1 5 (1 röst)