AFFÄRSSYSTEM ELLER ERP-SYSTEM – KALLA DET VAD DU VILL

Affärssystem att växa med

Över 1 000 företag med över 50 anställda per företag använder idag Fortnox. Det är samma program och smarta lösningar som småföretagare använder; motorn är Sveriges mest använda molnbaserade ekonomisystem. Tack vare att du kan skala upp som du vill skapar du ett automatiserat, skräddarsytt och molnbaserat affärssystem. Vår syn på saken är enkel: Anpassa affärssystemet efter behoven – aldrig tvärtom.

Affärssystem - Fortnox logotyp i mitten och olika app-partners logotyper runt och kring som länkar till den i en cirkel.

Skala upp med Fortnox program och integrationer

Glöm växtvärk. Med Fortnox är det är enkelt att lägga till fler program när behoven växer, och det är lika enkelt att lägga till fler användare och ändra behörigheter. Du ser till att rätt personer har tillgång till rätt uppgifter – varifrån de vill, när de vill.

Fortnox är motorn. Till det har vi över 400 partner-appar som du kan koppla på – till exempel kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Du kan också bygga egna kopplingar med vårt öppna API – ännu en fördel med att arbeta i molnet. Om ni redan har egenutvecklade kopplingar integrerar vi dem med Fortnox.

Integrationer och API

Svenskt kosttillskott ville automatisera och bli mer digitala

Fortnox visade sig vara ett bra val, eftersom vi ville automatisera våra flöden och ha ett system med hög användarvänlighet. Idag utför vi väldigt många transaktioner via Fortnox integrationer. Under 2019 hade vi till exempel 400 000 kundfakturor som gick via integrationer, helt automatiserat.

Susanna Harn, ekonomichef, Svenskt Kosttillskott AB. Med 60 anställda och 230 miljoner kronor i omsättning, har bolaget skräddarsytt ett affärssystem med Fortnox och integrationer.

Läs hela intervjun med Susanna

Susanna Harn, ekonomichef, Svenskt Kosttillskott AB
Joakim Lindh, VD Trimero

Liten eller stor – skillnaden är inte stor

Många tror att Fortnox bara är för småföretag, att det inte går om man har över hundra anställda. Det finns egentligen inga begränsningar så länge processerna är skalbara – då spelar det ingen roll om företaget har två eller 200 anställda.

Joakim Lindh, vd på redovisningsbyrån Trimero, berättar om hur byrån hjälper sina större kunder att implementera Fortnox som affärssystem.

Läs hela intervjun med Joakim

illustration - stiliserad pusselbit

Skalbart och skräddarsytt

Med Fortnox program och över 400 integrationer finns det plats att växa – på ditt sätt

illustration - stiliserad prislapp med summan 0kr på

Enkelt att komma igång

Du är igång från en dag till en annan. Behöver du hjälp finns vi med dig – kostnadsfritt

illustration - stiliserad siluett av tre höga företagsbyggnader

Helt molnbaserat

Alltid uppdaterat, alltid backuppat – över 1 000 större företag jobbar i molnet med Fortnox

Hur vill du bygga ditt affärssystem?

Vanliga frågor

  • 1.

    Kontakta oss för att prata behov och få en offert på ett affärssystem som passar ditt företag.

  • 2.

    Vi lägger upp ditt abonnemang och hjälper dig att komma igång (och koppla på integrationer, om du behöver det).

  • 3.

    Så, nu är du igång! Och glöm inte att vi alltid finns ett samtal bort.

Det är enkelt att byta från ett annat affärssystem till Fortnox – och du kan göra det när som helst under året. Vi hjälper dig dessutom kostnadsfritt, och det går snabbt; du är igång från en dag till en annan.

Byt till Fortnox

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagar öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller helårsvis beroende på vad som passar ditt företag bäst – kostnaden är den samma. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via mejl 30 dagar efter att du har genomfört din beställning. Du kan därefter ändra faktureringen till ett postalt flöde om du skulle vilja, eller ännu bättre – använda vår fakturatolkning där vi tolkar fakturan åt er, färdig att bokföras. Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss

Integrera ditt Fortnox med det som passar ditt företag bäst. Välj bland 400 partner-intergrationer – det enda du behöver för att starta är en integrationslicens.

Finns det inte en integration mellan ditt system och Fortnox? Då kan du få hjälp med att bygga en. Kontakta någon av våra utvecklingspartners, så hjälper de dig att bygga en integrationslösning som passar just ditt företags behov.

Sök bland alla våra integrationer

För ett företag med 50 anställda skulle Fortnox program och tjänster kosta ungefär 2 000 kronor i månaden. I den kostnaden har vi räknat med att företaget behöver program och tjänster som bland annat Bokföring, Fakturering, Lön, Leverantörsfakturaattest, integrationslicens samt 40 stycken Tidrapport. Du bygger ditt affärssystem efter dina behov, och kan integrera Fortnox med valfritt antal applikationer, det kostar aldrig mer än 99 kronor i månaden. De avgifter som kan tillkomma är de priser våra integratörer eventuellt tar för sina respektive system.

Här hittar du våra över 400 integrationer inom exempelvis bokningssystem, kassasystem, projekthantering, och mycket mer.

Sök bland alla integrationer

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert