icon

AutomatVerifikat

Övrigt

AutomatVerifikat.se

Vi gör det möjligt för er att spara tid genom att minska antalet återkommande konteringar. Ni gör konteringen en gång i AutomatVerifikat och bestämmer hur ofta och hur länge konteringen skall ske framåt i tiden.

Om AutomatVerifikat

Syftet med appen är att spara tid från löpande återkommande arbete. Vi har märkt att en stor del av det löpande arbetet som sker inom redovisningsområdet är återkommande - kunderna har ett beteendemönster med inköp av samma saker varje månad. Nu räcker det alltså med att du konterar det en gång på AutomatVerifikat.se så skapas verifikationen (eller leverantörsfakturan) på regelbunden basis som du bestämmer.

Detta gör att ni kan lägga mer tid på kvalitetssäkring och kundservice - och framförallt få personalen att trivas bättre. Nu minskar vi långtråkiga återkommande uppgifter.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Du måste skaffa Fortnox Integrationslicens och skapa en API nyckel för att kunna ansluta en klient till oss. Sedan är det i princip bara att komma igång och skapa dina automatiska konteringar.

Alla inställningar så som kontoplan, kontoinställningar, leverantörslista, kostnadsställen, projekt och valutainställningar hämtas direkt från Fortnox - du gör alltså en stor del av dina inställningar där för respektive klient.

AutomatVerifikat.se

Läs mer om AutomatVerifikat

Pris

Från 0 kr / månad - Mer info på vår hemsida

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?

kontakt@automatverifikat.se

Företag
Sense4 Software AB

Betyg

( 1 röster)