icon

LEI Register

Övrigt

Registera LEI kod för företag

Spara tid och pengar när du ska registrera LEI kod. Vi automatiserar registreringen av ditt lei nummer. LEI är nödvändigt för företag och organisationer som handlar med värdepapper inom EU. LEI Register hjälper dig genom hela processen.

Om LEI Register

Genom vår app kan du spara tid och pengar när du ska registrera din LEI kod. Vi inhämtar dina företagsuppgifter från Fortnox så att dessa är förtryckta när du ska registrera- och förnya lei kod. Detta kommer att spara dig tid samtidigt som du får möjlighet att registrera LEI till ett av marknadens billigaste priser. Vi påminner dig dessutom i god tid när det är dags för den årliga förnyelsen av LEI.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Väljer du att använda vår app för LEI registrering så automatiserar vi processen. Detta genom att vi automatiskt inhämtar dina företagsuppgifter från Fortnox när du ska registrera eller förnya lei kod. Det är därefter bara för dig att godkänna ansökan och betala för din lei kod. Med din tillåtelse påminner vi dig dessutom när det är dags att förnya koden så att du alltid har en giltig LEI kod.

Registera LEI kod för företag

Läs mer om LEI Register

Pris

1 år 700 kr (700kr/år) 3 år 1800 kr (600kr/år) 5 år 2750 kr (550kr/år)

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
08-678 37 10
info@leiregister.se

Företag
7 Out Media AB

Betyg

( 0 röster)