icon

edeklarera.se

Årsredovisning

edeklarera.se: Deklaration och årsredovisning

Gör din årsredovisning online genom edeklarera.se för inlämning direkt till Bolagsverket, samt skapa digitala deklarationsblanketter (SRU-filer) för att lämna in inkomstdeklarationen till Skatteverket. Vi erbjuder en prisvärd och effektiv lösning.

Om edeklarera.se

• Gör årsredovisningar för aktiebolag enligt K2-regelverket och skapa din digitala inkomstdeklaration genom vårt intuitiva verktyg i direkt i webbläsaren.
• Om du har missat sista datumet för att skicka in deklarationen på papper så riskerar du att betala en förseningsavgift. Om man skickar in deklarationen elektroniskt får man ytterligare en månad på sig.
• Du behöver inte investera i dyra skatteprogram för att deklarera digitalt. Gör som tusentals andra företag och använd vår prisvärda lösning utan månadskostnad.

OBS! Denna koppling är endast avsedd för aktiebolag.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att koppla ditt Fortnox-konto till eDeklarera kan du effektivt hämta företagsuppgifter och bokföringsdata för att förifylla din årsredovisning och deklaration baserat på den utgående balansen från din bokföring för det valda räkenskapsåret. Vi erbjuder också teknisk support, guider och hjälp om du behöver för att se till att dina blanketter är korrekt ifyllda. Om du hanterar flera företags ekonomi är det enkelt att koppla ytterligare företag som använder Fortnox på samma konto och då få rabatterat pris.

edeklarera.se: Deklaration och årsredovisning

Läs mer om edeklarera.se

Pris

599kr/799 kr (per tillfälle)

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?

info@edeklarera.se

Företag
eDeklarera Sverige AB

Betyg

( 17 röster)