icon

Enklakassan

E-handel

Enklakassan, administrera swishförsäljnig enkelt

Med Enklakassan får du mer tid över för att fokusera på kärnverksamheten. Med Fortnox integrationen i Enklakassan aktiverad sköts bokföringen från försäljningen helt automatiskt. Enklakassan, världens bästa app för att hantera och administrera swish

Om Enklakassan

Enklakassan är ett kassasystem för fysisk försäljning i butik. Enklakassan fungerar även som distansförsäljning genom den unika lösningen med att skapa en länk till din fysiska butikskassa som enkelt kan distribueras via sms eller mail. Länka kan även skrivas ut som en QR kod eller publiceras på din sociala nätverkssida.
För dig som har företag och säljer med Swish. Enklakassan kan agera som ett komplement till ditt befintliga kassasystem eller kan fungera som ett helt enskilt eget kassasystem.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Enklakassan integrerad med Fortnox bokför automatiskt intäktskonton, momskonton och företagskonton. Du väljer själv om du vill göra redovisning veckovis, månadsvis eller årsvis. För att integrera med Fortnox välj Fortnox under bokföringsmenyn i Enklakassan. Följ därefter instruktionerna som ges via Fortnox. Det är enkelt att komma igång då all funktionalitet är förberedd i appen.

Enklakassan, administrera swishförsäljnig enkelt

Läs mer om Enklakassan

Pris

från 199kr exkl. moms per månad.

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
0734007007
info@enklakassan.nu

Företag
Enklakassan

Betyg

( 0 röster)