Gavagai Chatbot

CRM

Prata med din Fortnox.

Detta är en chatbot för att chatta med ert konto i Fortnox. Ställ frågor och få svar direkt i chatten: hur mycket tjänade vi förra månaden? 100.000 sek. För tillfället krävs det att man är administratör i Fortnox för att använda appen.

Om Gavagai Chatbot

I ett vanligt chattfönster skriver du frågor och får dina svar, snabbt och enkelt. Men först måste du logga in, precis som vanligt, så att vi är säkra på informationen hamnar rätt.
Här är några exempel på frågor som du kan ställa:
• Hur mycket tjänade vi förra månaden?
• Hur stor var intäkten för kund X förra månaden?
Det här sättet att använda Fortnox är mycket snabbare och roligare än att leta och sammanställa svaren på frågorna själv, och billigare än att be en konsult.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Vi som utvecklar botten bygger det språkliga stödet för att kunna kommunicera med Fortnox via deras API, eller Internetkoppling. Vi lägger ständigt till nya möjligheter och alla som använder botten hjälper automatiskt till! Så fort någon ställer en fråga som botten inte förstår, ger vi oss på just den för att lära botten mer och mer. Och botten kan själv berätta vad den kan göra med Fortnox: det är bara att fråga, vad kan du göra?

Prata med din Fortnox.

Läs mer om Gavagai Chatbot

Pris

29 kr/mån/användare (1 månad gratis)

59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
070-6399952
support@gavagai.io

Företag
Gavagai AB