icon

Magento 2 av KodAkuten

E-handel

Synka Fortnox med Magento 2 E-handel

SYNKA automatiserar bokföringen mellan Fortnox - Magento 2 för att ni ska spara massa tid, dels för själva företaget men även för er redovisningsbyrå. Skaffa er SYNKA och driv tillväxt på riktigt. Vill du prova kopplingen? Testa utan bindningstid.

Om Magento 2 av KodAkuten

SYNKA har en färdig koppling mellan affärssystemet Fortnox och Magento 2 som automatiserar kund, kundfaktura, ordrar, samt har olika regler/inställningsmöjligheter för att hantera detta. Ni kan synka priser + lager smidigt samt göra avprickningar automatiskt exempelvis mot Svea eller Klarna. Sker det dessutom en retur skapas det kreditfaktura automatiskt eller delkredit av en order så har SYNKA stöd för det. Nya OSS (One Stop Shop) finns det stöd för utan extra kostnad. Tillgång till support + onboarding ingår i priset vid köp av SYNKA. Kontakta oss vid frågor/funderingar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Ni kan förvänta er att det skapas upp produkter, ordrar, kunder, ordrernummer, kundfakturor och att detta också då bokförs om man önskar det genom inställningarna i SYNKA med olika regler/inställningsmöjligheter. När det görs en retur i Magento 2, så skapas det upp en kreditfaktura i Fortnox för ordern. Saknar du några inställningar? Hör av dig, så löser vi det!

Synka Fortnox med Magento 2 E-handel

Läs mer om Magento 2 av KodAkuten

Pris

Pris från 1100 kr/mån 59kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration.

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
073 - 036 17 81
info@kodakuten.nu

Företag
KodAkuten AB

Betyg

( 0 röster)