icon

Mowida AB

Fastighet

Fastighetssystem från Norrland

Med basen i Umeå erbjuder vi ett fastighetssystem som samlar helheten av de funktioner som du som fastighetsägare har behov av - oavsett storlek på bolag. Vi effektiviserar vardagen för dig så att du i din tur kan ta hand om dina fina hyresgäster.

Om Mowida AB

Vi har sedan starten fokuserat på att arbeta nära fastighetsägare för att kunna förstå era behov och låtit det genomsyra utvecklingen av plattformen. Vi har allt du behöver för att hålla koll på din dagliga verksamhet.Till funktioner hör bland annat:

• Hyresavisering och automatisk hyresprickning
• Hyresavtal
• Intresselista (Behövs ej hemsida)
• Kommunikation med hyresgäster
• Överblick över objekt, artiklar och hyresgäster

Mowida är smartare för fastighetsägare och enklare för dina hyresgäster.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Huvudanledningen att koppla ihop Mowida och Fortnox är att uppnå smidigare processer inför hyreskörningar och hyresprickningar som även underlättar din löpande bokföring. Dessa två systemen kommunicerar direkt med varandra när det berör information om vad som ska aviseras och till vem. Detta gör att när du skapar en export av aviseringsunderlaget i fastighetssystemet så hamnar detta direkt i bokföringssystemet - inklusive hyresjusteringar och rabatter. Med ett knapptryck har du bokfört månadens hyror. Denna process gör att väldigt lite manuell handpåläggning krävs för din del.

Fastighetssystem från Norrland

Läs mer om Mowida AB

Pris

Baseras på antal objekt - offert skickas på begäran.

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
090 123 450
demo@mowida.com

Företag
Mowida AB

Betyg

( 0 röster)