icon

MyNumbers

Rapportering/Analys

Full koll på företagets ekonomi

MyNumbers är en gratistjänst som kopplas till ditt bokföringsprogram där du får tillgång ditt företags ekonomi i en lättförståelig översikt i mobilen och på webben. MyNumbers ger dig även tillgång till en smart och smidig ekonomisk delningstjänst.

Om MyNumbers

MyNumbers inhämtar och behandlar bokföringsdata för leverans av två primära tjänster. Dels ett kostnadsfritt digitalt verktyg som ger ditt företag möjlighet att följa den egna ekonomin genom tydliga nyckeltal och överskådliga rapporter. Dels en samtyckesstyrd finansdatatjänst för delning som effektiviserar informationsspridning och uppföljningsprocesser.

Bisgraf
Tillsammans med Bonanza har vi en gemensam vision om att hjälpa företag att bättre förstå, och smidigare kunna kommunicera, sin ekonomiska situation. Bonanzas visualiseringsverktyg Bisgraf är enkelt att koppla till MyNumbers.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom att klicka på aktivera kommer du att hamna på MyNumbers registreringssida där du med BankID kopplar ditt företag till Fortnox samt skapar ett konto hos MyNumbers om du redan inte har det.

MyNumbers hämtar sedan din bokföringsdata löpande och du som användare har full koll via MyNumbers app och webb på företagets siffror och vem du delar data till.

Full koll på företagets ekonomi

Läs mer om MyNumbers

Pris

Gratis

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
070 993 60 51
info@mynumbers.com

Företag
MyNumbers AB

Betyg

( 2 röster)