icon

Planday

HR & Personal

Smartare scheman och personalhantering med Planday

Planday minskar din administration med 80 procent så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Kvalitativ data hjälper dig att ta bättre och smartare beslut för din verksamhet. Allt i en app, tillgängligt online var du än befinner dig.

Om Planday

Planday digitaliserar och optimerar din verksamhet genom smartare schemaläggning, minskad administration och effektiv kommunikation. Appen innehåller funktioner för tidsrapportering, stämpelklocka, schemaplanering, budgethantering och kommunikationsverktyg för dig och din personal. Dessutom kan anställda byta arbetspass med varandra, fylla i när de kan arbeta eller fråga om ledighet. Allt medan du behåller kontroll och översikt av viktiga kontrakt och avtal. Ta också del av avancerade rapporter baserade på kvalitativa data som hjälper dig att fatta bättre och smartare beslut åt din verksamhet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Planday och Fortnox ger dig möjlighet att synkronisera personaldata för två system - löner och schemaläggning. När du upprättar anställda i Planday upprättas de automatiskt i Fortnox och Planday uppdaterar automatiskt de anställdas lön från Fortnox. Dessutom är det enkelt att exportera löneuppgifter från Planday till Fortnox. Välj bara önskad löneperiod i Planday och med ett par få klick har uppgifterna förts över till Fortnox, helt utan manuell hantering. Du får ett smidigt och säkert system som ger dig kontroll över både lönekostnader och personalinformation.

Smartare scheman och personalhantering med Planday

Läs mer om Planday

Pris

https://www.planday.com/sv/priser/

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
08-40300111
sales@planday.com

Företag
Planday AS

Betyg

( 2 röster)