icon

Preventia Finans

Betallösningar/Betalväxlar

Integration Preventia Finans

Med Preventias integration får ni en optimal lösning till er interna reskontra. Skulle fakturan förfalla till betalning arbetar vi individuellt och manuellt för att ni ska få betalt innan betalningsföreläggande eller efterbevakning.

Om Preventia Finans

För en enklare vardag skickar ni fakturaunderlaget till oss så tar vi hand om resten utifrån era önskemål och behov. Ni väljer om fakturan skall skickas via Kivra, mail eller post.

Unikt för Preventia är vårt arbete gentemot era kunder i de fall de inte betalar er faktura. Vår kravhantering är branschspecifik, lösningsorienterad och effektiv. Vi kontaktar alla era kunder för att i samråd med dem nå snabbaste vägen till betalning. Utöver det följer vi upp våra samtal med SMS, mail och extra brev. Allt för att er kund ska få hjälp att undvika ytterligare kostnader och betalningsanmärkningar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Preventia hjälper er oavsett om ni önskar skicka faktura, betalningspåminnelse eller inkassokrav till er kund. Det är ni som bestämmer i vilket skede Preventia ska ta vid och därefter sköter vi allt arbete. Ni skickar enkelt ärendet till Preventia direkt från Fortnox.

När vi erhåller betalning överförs betalningen till ert konto och prickas av som betald direkt i Fortnox utan handpåläggning från er sida.

Ni kan enkelt följa vår unika kravhantering och vårt arbete mot era kunder i samtliga ärenden via PreventiaOnline.

Integration Preventia Finans

Läs mer om Preventia Finans

Pris

0:-

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
031-102000
kundservice@preventiafinans.se

Företag
Preventia Finans

Betyg

( 0 röster)