icon

Prosmart

Tillverkning/Verkstad

Alltid rätt affärssystem

Prosmart är experter på verksamhetsanpassade affärssystem och webbaserade affärssystem för små och medelstora tillverkande företag. Vi hjälper dig att få kontroll över alla nödvändiga delar som order, lager, fakturering och tidsredovisning.

Om Prosmart

Med Prosmart får du kontroll på er material och produktionsplanering, för-/efterkalkyler, inköp/godsmottagning, order/utleveranser och mycket mer.
Prosmart hjälper företag inom exempelvis mekanisk verkstad, gjuteri, elektronik, livsmedel, industriunderhåll, träbearbetning, plasttillverkning m.fl.
• Förbättra din effektivitet, Säkra din produktion
• Snabb driftsättning, Molnbaserat
• Bransch- och behovsanpassat, Eliminera dubbelregistrering
• Processtyrt från start till mål, Automatisera vardagen

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Prosmart och Fortnox gör att du får ett komplett affärssystem utan att behöva byta bokföringsprogram. Med Prosmart hanterar du allt från offert till faktura på ett enkelt sätt. Bokföring och redovisning gör du som vanligt i Fortnox. Dina fakturor skapas och skickas via Prosmart. När de är bokförda skickas fakturorna över till kundreskontran i Fortnox. Kundinbetalningar prickar du av som vanligt. Dessutom är kundregister och kontoplan synkroniserade mellan de olika systemen. Smart, snabbt och smidigt.

Alltid rätt affärssystem

Läs mer om Prosmart

Pris

Fr. 1 200 kr/mån

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
0380-60 00 60
info@prosmart.se

Företag
Prosmart System AB

Betyg

( 0 röster)