icon

eXupp

Övrigt

Massfaktura från Excel till Fortnox

Skapa flera fakturor direkt i Fortnox från er Excelmall. Definiera era fakturarader i Excel och ladda sedan upp alla fakturorna till Fortnox med ett klick. Superenkelt att använda och lätt att komma igång med. Endast 79 kr/mån.

Om eXupp

Med eXupp kan ni enkelt skapa fakturor i Fortnox genom era Excellmallar. Fyll i er Excelmall med respektive fakturarad och ladda enkelt upp filen på exupp.se. Vi läser sedan in filen och skapar via Fortnox-API fakturor i ert Fortnoxprogram enligt hur ni definierat det i Excelfilen.

Programmet passar perfekt till de som behöver skapa väldigt många fakturor på ett bräde samt de som behöver den ökade flexibiliteten Excel erbjuder i fakturaskapandet. Med eXupp går det enkelt att skapa hundratals fakturor i Fortnox på en gång. Efter varje överföringen skickas en rapport till er mail.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

eXupp läser in er Excelmall och går igenom rad för rad vilken faktura varje rad hör till, vilken artikel, vilket antal, osv. Efter inläsningen görs ett anrop till Fortnox-API och fakturorna skapas i Fortnox enligt er Excelmall.

Huvudfunktioner i eXupp:
• Skapa obegränsat med fakturor genom er Excelmall
• Enkelt att komma igång och lätt att använda
• Hög flexibilitet - möjlighet att specificera faktura, kund, radtext, artikel, antal, kostnadsställe, projekt, konto, pris, momssats och rabatt på varje fakturarad.

Massfaktura från Excel till Fortnox

Läs mer om eXupp

Pris

79 kr/mån

99 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?
0708101625
support@exupp.se

Företag
Reverendus AB

Betyg

( 3 röster)