Salesbox CRM

CRM

Salesbox CRM - Ett modernt CRM för småföretag

Sveriges bästa CRM för småföretag kostar endast 29kr per månad och sitter ihop med Fortnox. Skaffa en flexibel plattform som effektiviserar er kundhantering. Med hjälp av en automatisk import från Fortnox, instruktioner och filmer är ni snabbt igång.

Om Salesbox CRM

Salesbox tar bort hindren inom försäljning och kundhantering. Detta genom att hjälpa våra kunder att bli mer produktiva, fokuserade och strukturerade med hjälp av meningsfull teknik som gör skillnad i verkligheten. Baserat på Salesbox olika moduler väljer du som kund enkelt hur du vill komma vidare med smarta kopplingar mot exempelvis Office365, Google Workspace, Microsoft Teams, LinkedIn, Fortnox eller andra viktiga funktioner för just dina unika behov.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Salesbox CRMs koppling till Fortnox fungerar i båda riktningarna.
Stäng en affär i Salesbox så skapas en faktura i Fortnox med rätt orderrader, artiklar, rabatter etc. Vi lägger även till kunden, artikeln, rätt kundreferens och säljkontakt på fakturan. Nya kunder och fakturor (inklusive artiklarna) i Fortnox kommer även synkroniseras till Salesbox. Det betyder att din information alltid är i synk mellan Salesbox och Fortnox.

OBS! Om du är en befintlig kund till Salesbox måste du lägga till tillägget Fortnox i Salesbox betalsida först, innan du aktiverar kopplingen här från app market.

Salesbox CRM - Ett modernt CRM för småföretag

Läs mer om Salesbox CRM

Pris

29kr

59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Har du frågor?

info@salesboxcrm.com

Företag
Salesbox CRM - System AB