AutomatVerifikat - Övrigt

Smart koppling: AutomatVerifikat

AutomatVerifikat icon

AutomatVerifikat

AutomatVerifikat main image

Vi gör det möjligt för er att spara tid genom att minska antalet återkommande konteringar. Ni gör konteringen en gång i AutomatVerifikat och bestämmer hur ofta och hur länge konteringen skall ske framåt i tiden.

About AutomatVerifikat

Syftet med appen är att spara tid från löpande återkommande arbete. Vi har märkt att en stor del av det löpande arbetet som sker inom redovisningsområdet är återkommande - kunderna har ett beteendemönster med inköp av samma saker varje månad. Nu räcker det alltså med att du konterar det en gång på AutomatVerifikat.se så skapas verifikationen (eller leverantörsfakturan) på regelbunden basis som du bestämmer. Detta gör att ni kan lägga mer tid på kvalitetssäkring och kundservice - och framförallt få personalen att trivas bättre. Nu minskar vi långtråkiga återkommande uppgifter.

This is how the connection with Fortnox works

Du måste skaffa Fortnox Integrationslicens och skapa en API nyckel för att kunna ansluta en klient till oss. Sedan är det i princip bara att komma igång och skapa dina automatiska konteringar. Alla inställningar så som kontoplan, kontoinställningar, leverantörslista, kostnadsställen, projekt och valutainställningar hämtas direkt från Fortnox - du gör alltså en stor del av dina inställningar där för respektive klient.