Klarna Pro - AutomatiseraMera - E-handel

Smart koppling: Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Pro - AutomatiseraMera icon

Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Pro - AutomatiseraMera main image

En integration som automatiskt sköter den löpande bokföringen av försäljning via Klarna, genom att skapa samlingsverifikationer i Fortnox baserat på Klarna avräkningsnotor.

Om Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Avstämning Pro är speciellt utvecklat för bolaget som har en högre ordervolym, frekventa inbetalningar (ofta dagligen) och är, eller planerar att vara momsregistrerade i flertal länder. Klarna Avstämning Pro skapar ett samlingsverifikat per dag eller per vecka för all försäljning under den perioden, och bokför detta i Fortnox Bokföringsmodul. Kopplingen passar de som inte vill ha in kunder och kundfakturor i Fortnox kundreskontra (oftast finns ett externt affärssystem eller webbutik som hanterar det alldeles utmärkt), utan endast önskar sköta den löpande bokföringen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner: * Skapar verifikationer utifrån vald verifikationsserie * Automatisk kontering av Klarnas avgifter samt moms * Sätt egna intäkt och momskonton utifrån behov. Perfekt för bolag som är momsregistrerade i flertal länder. * Möjlighet att få PDF avräkningsnotan bifogad i verifikationen för underlag. * Valutastöd * Hantering av returer/krediter