Övrigt

Smart koppling: eXupp

eXupp icon

eXupp

eXupp main image

Skapa flera fakturor direkt i Fortnox från er Excelmall. Definiera era fakturarader i Excel och ladda sedan upp alla fakturorna till Fortnox med ett klick. Superenkelt att använda och lätt att komma igång med. Endast 158 kr/mån.

About eXupp

Med eXupp kan ni enkelt skapa fakturor i Fortnox genom era Excellmallar. Fyll i er Excelmall med respektive fakturarad och ladda enkelt upp filen på exupp.se. Vi läser sedan in filen och skapar via Fortnox-API fakturor i ert Fortnoxprogram enligt hur ni definierat det i Excelfilen.

Programmet passar perfekt till de som behöver skapa väldigt många fakturor på ett bräde samt de som behöver den ökade flexibiliteten Excel erbjuder i fakturaskapandet. Med eXupp går det enkelt att skapa hundratals fakturor i Fortnox på en gång. Efter varje överföringen skickas en rapport till er mail.

This is how the connection with Fortnox works

eXupp läser in er Excelmall och går igenom rad för rad vilken faktura varje rad hör till, vilken artikel, vilket antal, osv. Efter inläsningen görs ett anrop till Fortnox-API och fakturorna skapas i Fortnox enligt er Excelmall.

Huvudfunktioner i eXupp:

  • Skapa obegränsat med fakturor genom er Excelmall

  • Enkelt att komma igång och lätt att använda

  • Hög flexibilitet - möjlighet att specificera faktura, kund, radtext, artikel, antal, kostnadsställe, projekt, konto, pris, momssats och rabatt på varje fakturarad.