Rekyl - LevScan - Leverantörsfaktura-scanning

Smart koppling: Rekyl - LevScan

Rekyl - LevScan icon

Rekyl - LevScan

Rekyl - LevScan main image

Fakturorna skannas in av er som kund. REKYL hittar automatiskt leverantör, fakturadatum, förfallodatum, OCR-nummer, totalbelopp och moms etc. REKYL har ett smidigt webbgränssnitt där man sedan snabbt och enkelt kan söka, visa och skriva ut fakturor.

Om Rekyl - LevScan

Fakturorna skannas in av er som kund eller via en scanningscentral, teckentolkas och analyseras. REKYL hittar automatiskt leverantör, fakturadatum, förfallodatum, OCR-nummer, totalbelopp och moms etc. REKYL har ett smidigt webbgränssnitt där man sedan snabbt och enkelt kan söka, visa och skriva ut fakturor. REKYL ger automatiskt förslag på lämpliga attestanter och konteringar för fakturan. Attestanterna får e-postmeddelanden om att de har fakturor att attestera och attesterar eller underkänner fakturorna med ett klick i REKYL. Då fakturorna attesterats skickas de vidare för definitivbokning.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

REKYL fungerar sömlöst med Fortnox via API. All data gällande kunder, order, artiklar och annan viktig information synkroniseras automatiskt i bakgrunden för att minimera all form av dubbelarbete. All bokföring, fakturering och lönehantering sker som vanligt i Fortnox. Du får helt enkelt tid över till annat.