Sitoo POS - Butikssystem

Smart koppling: Sitoo POS

Sitoo POS icon

Sitoo POS

Sitoo POS main image

Sitoo POS (kassasystem) och Unified Commerce Plattform förenar, i realtid, de fysiska butikerna med varandra och med försäljningskanaler online, samt ger butikspersonalen möjligheten att leverera en sömlös kundupplevelse.

Om Sitoo POS

Sitoo är byggt för enkel integration och snabb implementering och plattformen utnyttjar all den flexibilitet och kostnadseffektivitet som cloud-native teknologi medför. Sitoo är en Saas-lösning och alla kontinuerliga uppdateringar ingår och görs automatiskt tillgängliga för samtliga kunder. Kassasystemet är anpassat till regelverk i 40 länder och används av mer än 300 varumärken och butikskedjor i Europa, Asien, Mellanöstern, Stillahavsområdet och Nordamerika.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integrationen till Fortnox gör Sitoo det möjligt för detaljhandeln att digitalisera och automatisera sin bokföring. Såväl butikskedjor med hundratals kassor som enskild handlare kan kontera och bokföra samtliga dagsrapporter helt automatiskt med digitala underlag. Inget handhavande behövs. Du kan även synkronisera artiklar, lagersaldo och multipla prislistor, överföra ordrar och offerter till Fortnox och addera nya kunder till kundregistret. Med integrationen mellan Sitoo och Fortnox får du en smidig hantering och spar massor av tid.