Svea betallösningar e-handel - E-handel

Smart koppling: Svea betallösningar e-handel

Svea betallösningar e-handel icon

Svea betallösningar e-handel

Svea betallösningar e-handel main image

Överför information direkt in i Fortnox genom att hämta försäljnings- och/eller betalinformation från Svea Ekonomis API:er.

About Svea betallösningar e-handel

Integrationen går att använda i olika konfigurationer: * Automatisk avprickning av betalningar * Fakturor skapas från utbetalningsinfomation * Dagliga försäljnings- och betalverifikat Vid automatisk avprickning av betalningar (dvs när fakturor redan finns i Fortnox och skapas av annat system) finns även en funktion för automatisk leveransmarkering av ordrar. Avgifter bokförs automatiskt i alla konfigurationer.

This is how the connection with Fortnox works

Den automatiska bokföringen bokför fram till dess att en utbetalning görs från Svea Ekonomi. Utbetalningen bokas mot ett "på-väg" konto på det datum som betalningen skickades. När ni stämmer av banken behöver ni bara boka inkomna belopp från "på-väg" kontot till bankkontot. Med denna metod är det enkelt att hitta eventuella avvikelser och integrationen undviker att boka mot ett konto som den inte har några uppgifter om. Eventuella misslyckade matchningar eller andra avvikelser bokförs mot ett separat OBS-konto.