SmartDok - Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: SmartDok

SmartDok icon

SmartDok

SmartDok main image

Slipp dubbelarbete och integrera SmartDok med Fortnox - Projekt som upprättas i SmartDok upprättas även i Fortnox - Kunder som upprättas i SmartDok upprättas även i Fortnox - Fakturaunderlag i SmartDok blir till fakturor i Fortnox

Om SmartDok

SmartDok är ett komplett rapporteringssystem som är anpassat för bygg- & anläggningsföretag. 30 00 företag med över 72 000 användare rapporterar dagligen i SmartDok. Anställda och inhyrda kan enkelt rapportera dagens arbete i en app. Det hjälper dig som företagare att hålla koll på såväl enskilda projekt som hela företaget. Varför välja SmartDok: - Användarvänligt - Allt i en app - Ett system - Anpassat för bygg- & anläggningsbranschen - Mindre pappersarbete - Mer tid till annat - Rätt underlag för lön- & fakturering - Integrationsmöjligheter till ekonomi- & lönesystem.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När utfört arbete är inrapporterat på ett projekt i SmartDok kan du som administratör kontrollera detta och skapa ett fakturaunderlag med det du önskar ta betalt för, såsom timmar, material, maskiner, transporter osv. När fakturaunderlaget sparas i SmartDok skapas automatiskt en faktura för detta i Fortnox som du sedan enkelt kan skicka till kunden och bokföra. Du kan själv välja om du vill ha en detaljerad faktura eller en sammanställning av underlaget.