Zerolime eBemanning - Faktura - Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Zerolime eBemanning - Faktura

Zerolime eBemanning - Faktura icon

Zerolime eBemanning - Faktura

Zerolime eBemanning - Faktura main image

eBemanning är ett komplett system för dig som jobbar med uthyrning av personal. Smidig schemaläggning, enkel tidrapportering och en kundportal gör att hela processen är snabb och överskådlig.

Om Zerolime eBemanning - Faktura

Integrationen mellan eBemanning och Fortnox Faktura innebär att när man klickar på "Exportera" i eBemanning så skapas fakturor i Fortnox baserat på fakturaunderlagen i eBemanning. Kunder som inte redan finns i Fortnox skapas upp av integrationen. När fakturorna exporterats får man en tydlig redogörelse för vilka fakturor som skapats, om det lagts upp några nya kunder i Fortnox och vilka eventuella fel som uppstått.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integrationen så behöver man inte längre mata in nya kunder eller fakturarader manuellt. Allt det kommer över direkt från bemanningssystemet och går vidare direkt till fakturering och sedan bokföring. Hela kedjan från bokning till faktura blir därmed digitaliserad utan behov av manuell hantering. * Automatisera hela flödet från schema till faktura * Ingen risk för felinmatning * Lätt och smidig koppling mellan systemen * Kostnadsbesparing