Zerolime eBemanning - Lön - Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Zerolime eBemanning - Lön

Zerolime eBemanning - Lön icon

Zerolime eBemanning - Lön

Zerolime eBemanning - Lön main image

eBemanning är ett komplett system för dig som jobbar med uthyrning av personal. Smidig schemaläggning, enkel tidrapportering och en kundportal gör att hela processen är snabb och överskådlig.

Om Zerolime eBemanning - Lön

Zerolimes bemanningssystem eBemanning är en komplett webbaserad lösning för att hantera personaluthyrning. eBemanning är lättanvänt, modernt och har massor med smarta funktioner för att underlätta i vardagen. Låt eBemanning hjälpa er också att få mer tid över till annat än administration!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan eBemanning och Fortnox Lön gör att löneunderlag och personuppgifter om den anställde skickas direkt från eBemanning till Fortnox Lön utan att behöva mata n något manuellt. Nyanställda läggs automatiskt till i Fortnox och alla lönerader på både nya och existerande anställda läses över direkt. Integrationen sker genom att koppla ihop systemen och sedan skickas all information direkt mellan systemen. Inget behov av att skapa och läsa in filer eller att knappa manuellt. Här finns mer information om integrationen: https://www.zerolime.se/partners/fortnox/