Medlemshantering

Smart koppling: Zynatic Medlemsregister

Zynatic Medlemsregister icon

Zynatic Medlemsregister

Zynatic Medlemsregister main image

Zynatic Medlemsregister i molnet som alltid är tillgängligt på mobilen, surfplattan eller datorn. Styrelsen har alltid tillgång till ett uppdaterat medlemsregister.

About Zynatic Medlemsregister

Funktioner i Zynatic Medlemsregister hjälper dig även så du får in dina medlemsavgifter i tid utan att behöva tjata på medlemmarna! Medlemmar som inte betalat medlemsavgiften får en påminnelse när de loggar in på föreningens medlemssida. Vid registrering av medlemsavgiften i Zynatic Medlemsregister skapas en verifikation i Fortnox bokföring. Med integrationen mot Swish eller PayPal i Zynatic Medlemsregister kan medlemmarna betala sin medlemsavgift med Swish, kort eller PayPal och då registreras betalningen direkt i medlemsregistret och bokförs i Fortnox.

This is how the connection with Fortnox works

Med integrationen mot Fortnox bokföring blir alla registreringar av betalningar i medlemsregistret automatiskt konterade på rätt sätt i bokföringen. De betalningar som kan registeras i Zynatic Medlemsregister är medlemsavgifter, avgift för sammankomst, grupp/kursavgifter samt redovisningar av kassan från sammankomster.