Integrationer

Så fungerar våra integrationer

Fortnox program går att integrera med en mängd olika typer av program och system, exempelvis kassasystem, webbshopar och workflowsystem. Tack vare våra integrationer får du med Fortnox affärssystem och program från andra leverantörer en välfungerande automatiserad helhet där du inte behöver registrera samma information på flera ställen, och inte behöver riskera att någon information är inaktuell.

Spara tid och pengar

Med hjälp av Fortnox integrationer kan du som företag spara mycket administrativ tid. Det du annars behöver mata in i systemet manuellt kommer automatiskt in via Fortnox intergrationer. För att kunna koppla ihop andra program med dina Fortnoxprogram krävs att du har en integrationslicens. Det krävs också att du har tillgång till en integration mellan dina Fortnoxprogram och just de andra program som du vill att dina Fortnoxprogram ska vara integrerade med.

Enkelt att komma igång

1. Klicka på Administrera användare i rullgardinsmenyn.

2. Klicka på knappen Lägg till licenser.

3. Slå på licensen för Integration. Priset är 59 kr/månad oavsett antal kopplingar.

4. Klicka på knappen Lägg till integration.

5. Sök efter aktuell koppling/integration. Finns inte integrationen i listan kan du söka efter den genom att skriva in namnet på integrationen/integratören, alternativt skriver du in det client-id du har fått från integratören.

6. Välj koppling/integration och klicka på Spara.

7. Du får nu en API-kod, som du ska meddela integratören. Till höger om koden har du en ikon som kopierar API-koden till urklipp.

Saknar du något system?

Det skapas kontinuerligt fler och fler integrationer mellan Fortnox och andra program. Om du saknar något program eller system i listan över befintliga integrationer med Fortnox, kontakta oss på integration@fortnox.se.