Smartare resor i tjänsten med Fortnox och Telia

Kvitto & Resa Plus

Hantera kvitton och reseräkningar enkelt i mobilen – få bokföring med automatik.

 Läs mer här

Telia Sense

Gör dina resor i tjänsten lite smartare och arbetsdagen lite enklare med körjournal via Telia Sense.
Läs mer här

Fördelar med Kvitto & Resa Plus och Telia Sense

En enkel utläggshantering direkt i mobilen

Med Kvitto & Resa Plus fotar du kvittot, rapporterar och/eller attesterar direkt i mobilen via en smidig app - och får in det direkt i bokföringen! Du kan även koppla tjänsten till ditt företagskort eller din elektroniska körjournal, för ett ännu mer automatiserat flöde.

En enkel körjournal med stöd för vägtullar

Telia Sense är en automatisk körjournal med stöd för vägtullar, 4G-wifi och 20 GB/mån. Du kan dela position, hålla koll på bilens status och sker det åverkan på din bil får du notis om det, direkt i appen.

En sömlös helhetslösning som sparar tid

Med vår gemensamma lösning får du som kör bil i tjänsten ett automatiskt helhetsflöde, i en oslagbar kombination. Samla alla utlägg, reseräkningar, traktamenten och körjournal på ett ställe och få samtidigt en smartare företagsbil.

Beställ Kvitto & Resa Plus och Telia Sense

1. Lägg till Kvitto & Resa Plus

Om du redan är Fortnox-kund lägger du till Kvitto & Resa Plus inne i Fortnox. Är du inte kund sedan tidigare beställer du via produktsidan. Vi rekommenderar då även Fortnox Bokföring, för ett helt automatiserat flöde.

2. Kom igång och välj tilläggstjänster

Logga in i Kvitto & Resa Plus med ditt Användar- eller BankID på din dator. Välj "Tilläggstjänster" och sedan "Elektroniskt körjournal". Välj Telia Sense och klicka på "Beställ nu". Ladda ner appen Kvitto & Resa via App Store eller Google Play.

3. Koppla på Telia Sense

I beställningsformuläret väljer du vilket erbjudande från Telia Sense som passar dig bäst och klickar på "Beställ". När enheten har levererats till dig pluggar du in den i din bil. Ladda ner appen Telia Sense och gör kopplingen till din användare.

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB